Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021
Πόσο μας έλειψαν αυτές οι μέρες που με μία τσάντα στο χέρι ξεκινούσαμε για εκδρομές στο άγνωστο και ενώ λέγαμε θα επιστρέψουμε στην κατοικία μας, καταλήγαμε να μένουμε σε ξεχωριστά καταλύματα που μας πρόσφεραν περισσότερη ξεκούραση.
Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε ένα ακόμα κατάλυμα που έχουμε ανακαλύψει… το οποίο θα σε ενθουσιάσει με τα χίλια.
Φέρει το όνομα «Villa Efrosyni by AgroHolidays» και βρίσκεται στις πανέμορφες Πλάτρες και αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, καθώς ο συγκεκριμένος προορισμός με την ηρεμία που προσφέρει μπορεί πράγματι να σου χαρίσει αυτό που αναζητούσες τόσο καιρό.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, εξοπλισμένη κουζίνα και τη λεγόμενη τσιμινιά για να ζεσταίνεστε! Τα έντονα στοιχεία της παράδοσης και του μοντέρνου έρχονται να «δέσουν» με τη γραφικότητα του χωριού.


Αυτό που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η τεράστια, παραδεισένια αυλή του, η οποία περιτριγυρίζεται από πράσινο, διάφορα λουλούδια και φυσικά τα πεύκα που θα σου δημιουργήσουν όμορφες σκέψεις. Ένα ακόμα στοιχείο που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη σκάλα που θα αντικρίσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί, η οποία σε κατευθύνει στο σπίτι. Αν είσαι και λάτρης των φωτογραφήσεων, είναι το ιδανικό μέρος για να πειραματιστείς!
(99775838) Αγοράς, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού.
Σχετικά
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού