Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2013
Απόλαυσε το γάλα σου, τη ζεστή σου σοκολάτα, ή οτιδήποτε άλλο σου κάνει κέφι σε αυτό το γουστόζικο φλιτζάνι με τη φατσούλα της αγαπημένης σου ΚΕΑΝΙΤΑΣ. Απ' το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί! Έρχεται μέσα στο κουτάκι του και είναι τέλεια επιλογή και για δώρο!
Στείλε τις ευχές σου με αυτές τις υπέροχες κάρτες τις οποίες θα βρεις σε τέσσερα παιχνιδάρικα σχέδια Με κεντρική φιγούρα την ΚΕΑΝΙΤΑ φυσικά, οι κάρτες αυτές θα εκπλήξουν ευχάριστα τους φίλους σου, τους συμμαθητές σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που εκπέμπουν! Σε συσκευασίες των 4, μαζί με φακέλους.
Κρέμασε στο δωμάτιο αυτή τη γιρλάντα για να υποδεχθείς τους καλεσμένους σου στο πιο ξέφρενο πάρτι! Διακόσμησε τον χώρο σου, δίνοντας λάμψη, χρώμα, στυλ και έξτρα εορταστική ατμόσφαιρα, παρέα με την ΚΕΑΝΙΤΑ.
Πρωτότυπο σήμα Baby on Board με έντονα χρώματα και με πρωταγωνίστρια την ΚΕΑΝΙΤΑ. Για μωρά που… ξεχωρίζουν! Βάλτε το στο αυτοκίνητο σας και κερδίστε τις εντυπώσεις!
Σειρά έργων τέχνης, εμπνευσμένη από την cult φιγούρα της ΚΕΑΝΙΤΑ. Συλλεκτικά χειροποίητα, limited edition πήλινα γλυπτά, από τη γνωστή γλύπτρια Μιχαέλλα. Μια δημιουργική πρόταση ιδανική για διακόσμηση του σπιτιού ή για δώρο.
Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση του πάρτι σου με αυτά τα "έξυπνα" σήματα που θα καθοδηγούν τους καλεσμένους σου στους διάφορους χώρους του σπιτιού (φαγητό, ποτό, διασκέδαση, Party). Για το πιο διασκεδαστικό πάρτι.
Σχετικά
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου
Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα με τα γαϊδουράκια
Μια μέρα γεμάτη παράδοση και χαρά για μικρούς και μεγάλους!
Weekend Agenda: 15 λόγοι να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Η ατζέντα του ΣΚ γεμίζει με παραστάσεις, συναυλίες και στιγμές που αξίζει να ζήσεις