Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021
Η Χίλαρι Κλίντον ζήλεψε τη δόξα του συζύγου της και τέως Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον που συνεργάστηκε με τον κορυφαίο συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον, του οποίου οι πωλήσεις των έργων του ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα, στο μυθιστόρημα «The President Is Missing» που πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα στη Β. Αμερική και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως συγγραφέας με ένα πολιτικό θρίλερ που συνυπογράφει με την Καναδή συγγραφέα Λουίζ Πένι με τίτλο «State of Terror» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ και το Νοέμβριο στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Βell.
Μια πρωτόπειρη υπουργός εξωτερικών, ένας νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις και μια σκοτεινή, φονική συνωμοσία που απειλεί να αλλάξει τα πάντα στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτή θα είναι με δυο λόγια η υπόθεση του βιβλίου, που αντλεί έμπνευση από την πρόσφατη προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά από την εμπειρία της ίδιας της Κλίντον ως υπουργού Εξωτερικών.
Η Χίλαρι Κλίντον υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Ομπάμα για τέσσερα χρόνια από το 2009 έως το 2013, και έχασε τις εκλογές ως υποψήφια των Δημοκρατικών από τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016.
Οι εκδότες υπόσχονται ένα παρασκηνιακό δράμα με πλοκή που δε θα μπορούσε να υφάνει κανένας που δεν έχει ζήσει το σύστημα από μέσα και δεν έχει εσωτερική πληροφόρηση.
Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τη συγγραφή με την Πένι, «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ενώνουμε τις εμπειρίες μας για να εξερευνήσουμε τον περίπλοκο κόσμο της διπλωματίας και της προδοσίας. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται την πρώτη φορά».
Η Καναδή συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου γνωστή για τη σειρά με τον επιθεωρητή Αρμάντ Γκαμάς είπε ότι ήταν μια απίστευτη εμπειρία «να μπείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στον Λευκό Οίκο, στο μυαλό της υπουργού Εξωτερικών. Πριν ξεκινήσουμε μιλήσαμε πολύ για την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της; τη ρώτησα. "Ένα κράτος τρόμου" ήταν η απάντηση» είπε η Πένι.
Το προηγούμενο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον «What Happened», με θέμα την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ πούλησε 300.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Με πληροφορίες του lifo.gr
Σχετικά


Η Κύπρος στην κορυφή της Ευρώπης για τα πιο καθαρά νερά κολύμβησης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (AEE)

Πραγματοποίηση Διεθνούς Συνάντησης του Ευρωπαϊκού έργου “DigAccess Agrotourism”- COSME στην Κύπρο
Η 2η Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME

Κυπριακή πόλη υποψήφια για το βραβείο "Best Night-Time Economy Initiative"
Διεθνής Διάκριση για τη Λευκωσία

Αυτό είναι καλύτερο μέρος για ταξίδι στην Ασία και δεν είναι ούτε το Τόκιο, ούτε η Μπανγκόκ, ούτε το Μπαλί
Ονειρεύεστε ένα ταξίδι διαφορετικό; Μακρινό και εξωτικό; Σίγουρα η Ασία μπορεί να προσφέρει αμέτρητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις…

Splash στην πρωτεύουσα! Οι πιο cool πισίνες της Λευκωσίας
Χαλάρωσε, κολύμπα και απόλαυσε city vibes με καλοκαιρινό twist σε 6 οάσεις δροσιάς στην πόλη

Μαρίνα Λεμεσού: Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης
Ένας προορισμός για πολυτελή γιοτ, διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και ψυχαγωγία,

5 μαγευτικά και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Εδώ προτείνουμε 5 πανέμορφα ελληνικά νησιά που όλοι ξέρουμε αλλά ελάχιστοι έχουν επισκεφτεί

Η ευρωπαϊκή πόλη που είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες solo travelers
Μια ευρωπαϊκή πόλη ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους

10+1 από τα ομορφότερα ορεινά τοπία της Κύπρου, για καλοκαιρινές διακοπές
Τα χωριά της Πιτσιλιάς και τα διάσημα σημεία τους, τα έχουμε συνδυάσει με χειμερινές εξορμήσεις: πώς είναι, όμως, το καλοκαίρι; Η απάντηση ίσως κρύβει τον φετινό προορισμό των διακοπών σας

Ένα ολοκαίνουργιο μουσείο για τη Φρίντα Κάλο ανοίγει στην Πόλη του Μεξικού
Προγραμματισμένο να ανοίξει το φθινόπωρο, είναι το πρώτο ίδρυμα που διευθύνεται από απογόνους αυτής της θρυλικής καλλιτέχνιδας

Και επίσημα καλοκαίρι: Αύριο (Σάββατο) η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου
Πλησιάζει το θερινό ηλιοστάσιο και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του έτους