Eating News , Εστιατόρια

Στα Burger King θα δοκιμάσεις nuggets από 100% φυτικά συστατικά!

Plant-based nuggets: Τα Burger King πρωτοπορούν και φέρνουν τα πρώτα nuggets από 100% φυτικά συστατικά!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του plant-based whopper, τα εστιατόρια Burger King καινοτομούν και πάλι φέρνοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο τα plant-based nuggets, μεγαλώνοντας έτσι την γκάμα των φυτικών προϊόντων στο μενού τους.

Τα φυτικά ή αλλιώς plant-based nuggets είναι έτοιμα να κερδίσουν το κυπριακό κοινό, καθώς είναι φτιαγμένα από 100% φυτικά συστατικά, καταφέρνοντας όμως να διατηρούν την ίδια ακαταμάχητη γεύση αλλά και εμφάνιση με τα chicken nuggets!

Με τη νέα αυτή προσθήκη στο μενού τους, τα Burger King επιχειρούν να δώσουν μια ακόμη επιλογή στους καταναλωτές που είναι χορτοφάγοι, ή αναζητούν εναλλακτικά 100% φυτικά προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση η γνωστή αλυσίδα δίνει τον πιο ευφάνταστο και απολαυστικό λόγο για μία επίσκεψη στα εστιατόρια Burger King ή για παραγγελία στο σπίτι.  

Τα νέα plant-based nuggets προσφέρονται σε 4 διαφορετικές επιλογές, μόνα τους, σε King Box, σε γεύμα, αλλά και σε παιδικό γεύμα για τους μικρούς φίλους.

Η πρόκληση όμως που παραμένει είναι το αν μπορεί κάποιος γευστικά να ξεχωρίσει τα plant-based nuggets από τα chicken nuggets. Μόνο μια δοκιμή θα σας πείσει!

Τα Burger King, πιστά στη δέσμευση τους για  μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους, έχουν ψηλά στις προτεραιότητες τους την ενίσχυση της plant-based κατηγορίας, ικανοποιώντας έτσι την ολοένα και αυξανόμενη κατηγορία πελατών που αναζητούν εναλλακτικά γευστικά 100% φυτικά προϊόντα.

5 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα φυτικά γεύματα των Burger King:
•    To Burger King είναι το πρώτο QSR (quick service restaurant) που λάνσαρε plant-based chicken, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του plant-based whopper πριν από 1 χρόνο
•    Με το λανσάρισμα των plant-based nuggets μεγάλωσε η plant-based κατηγορία στα εστιατόρια Burger King και μάλιστα προστέθηκαν και 2 παιδικά γεύματα (plant-based nugget burger kids meal και 4pcs nuggets kids meal) 
•    Τα plant-based nuggets δεν περιέχουν καθόλου κρέας και είναι φτιαγμένα από 100% φυτικά συστατικά
•    Η κατηγορία plant-based είναι κατάλληλη για τους vegetarian και το κοινό που ψάχνει εναλλακτικές επιλογές με βάση φυτικά συστατικά
•    Η γεύση των plant-based nuggets είναι η ίδια με τα chicken nuggets, εξου και το σλόγκαν 0% chicken 100% chicken taste

*Τα plant-based nuggets τηγανίζονται στην ίδια φριτέζα με τα chicken nuggets (αλλά όχι την ίδια στιγμή).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close