Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021
Απευθείας πτήσεις με μέχρι και τρία δρομολόγια την ημέρα στη Λάρνακα, ξεκίνησε η SKY express από την Ελλάδα.
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η εταιρεία επεκτείνει το πτητικό της έργο, καλύπτοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, διενεργώντας μέχρι και τρία απευθείας δρομολόγια καθημερινά στη γραμμή Αθήνα - Λάρνακα με τα νέα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα αεροσκάφη της Airbus A320neo. Οι ταξιδιώτες μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου έχουν στη διάθεσή τους προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους, προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και ευέλικτες επιλογές ταξιδιού».
Προστίθεται ότι «η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. Η SKY express ξεκινά από τη Λάρνακα την επέκτασή της σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού».
Ο Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ & CEO της SKY express ανέφερε πως «σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς, η SKY express μεγαλώνει. Μετά από πτήσεις σε 34 προορισμούς στην Ελλάδα, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται στο εξωτερικό, ξεκινώντας από τη Κύπρο. Με τα νέα υπερσύγχρονα αεροπλάνα της εταιρείας, οι ταξιδιώτες Ελλάδας και Κύπρου έχουν μια νέα, αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κυπριακή οικονομία και τον τουρισμό τώρα που η χώρα το χρειάζεται περισσότερο».
Ο κ. Κροκίδας εξέφρασε ακόμα τη βεβαιότητα ότι «η κυπριακή κοινωνία θα αγκαλιάσει την εταιρεία και θα χτίσουμε μια στέρεη, μακροχρόνια και αμοιβαία επωφελή σχέση».
Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports είπε ότι «προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούριου δρομολογίου από τη SKY express, αφού προστίθεται μια νέα επιλογή σε έναν δημοφιλή προορισμό της Αθήνας. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην επαναφορά όσο το δυνατό περισσότερων δρομολογίων και αεροπορικών εταιρειών με στόχο βεβαίως να αυξηθούν οι επιλογές του ταξιδιωτικού κοινού , αλλά και να ενισχυθεί η εξυπηρέτηση των επιβατών στα ταξίδια τους».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόσφατα η SKY express απέκτησε έξι ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus, τύπου Α320neo που θα καλύψουν τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η εταιρεία διαθέτει επίσης 10 αεροσκάφη τουρμποπρόπ της εταιρείας ATR –κοινοπραξία της Airbus και της Leonardo– από τα οποία 5 είναι τύπου ATR 72-500 και πέντε τύπου ATR 42-500».
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Το Trainspotting γίνεται μιούζικαλ και ανεβαίνει στο West End
Το Trainspotting γίνεται μιούζικαλ και κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο West End τον Ιούλιο, με τον Irvine Welsh να υπογράφει τη διασκευή
Το Adolescence σαρώνει τις υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων Bafta 2026
Το Adolescence είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των υποψηφιοτήτων στα τηλεοπτικά βραβεία Bafta 2026, συγκεντρώνοντας 11, μπροστά από το A Thousand Blows με 7 και τα Andor και Trespasses με 6.
Πάσχα στο χωριό: 61 αγροτουριστικά καταλύματα σε 31 χωριά της Κύπρου για την πιο αυθεντική πασχαλινή απόδραση
Από τη Σολέα και τη Μαραθάσα μέχρι τα κρασοχώρια της Λεμεσού και την ύπαιθρο της Πάφου, ανακαλύπτουμε 61 αγροτουριστικά καταλύματα σε 31 χωριά της Κύπρου για ένα Πάσχα γεμάτο παράδοση, γεύσεις και εμπειρίες
Πάσχα στο AMARA: Όταν η κυπριακή παράδοση συναντά την πολυτέλεια
Mια πασχαλινή πρόταση διαμονής σχεδιασμένη για όσους αναζητούν το αυθεντικό νόημα της πολυτέλειας.
Πασχαλινές στιγμές πολυτέλειας στο εμβληματικό Elysium
Mια εμπειρία διαμονής που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία, πασχαλινές παραδόσεις και στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πιο ξεχωριστά θέρετρα της Μεσογείου.
Το ENAVSMA τίμησε χορηγούς και συνεργάτες για την πολύτιμη στήριξη στο έργο του Ιδρύματος στην παρουσία της Υφυπουργού Πολιτισμού
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στις αξίες της παιδείας, του πολιτισμού και της στήριξης της νέας γενιάς
Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean παρουσιάζει την καμπάνια «Πού πετάς? Πάμε Κύπρο» με 25% έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία στην Κύπρο
Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ενισχύει τις τοπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες
Εμβληματικό ξενοδοχείο του νησιού, επιστρέφει με ανανεωμένη εικόνα και γαστρονομία
Η επένδυση €10 εκατ. χαρακτηρίζει τη στρατηγική του αναβάθμιση
Πέθανε στα 51 της η ηθοποιός του «Supernatural», Κάρι Αν Φλέμινγκ
Το επιβεβαίωσε ο συνάδελφός της, Τζιμ Μπίβερ
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας για ένα αξέχαστο Πάσχα αυθεντικής φιλοξενίας και παράδοσης στο Cap St Georges Hotel & Resort
Από την 1η έως τις 14 Απριλίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεδιπλώνονται σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα