Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2021
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που σου προσφέρει ένα ταξίδι είναι η εξερεύνηση νέων τόπων αλλά και παραδόσεων. Εξίσου σημαντικό, είναι να διατηρήσεις ζωντανές τις αναμνήσεις από τις περιπέτειές σου.
Με αυτό το σκεπτικό (μάλλον) και το Club Med έδωσε στη δημοσιότητα νέα δεδομένα, τα οποία καταδεικνύουν ποια δώρα γίνονται ανάρπαστα από τους τουρίστες σε κάθε χώρα, σύμφωνα με το Euronews.
Στον παγκόσμιο χάρτη των αναμνηστικών δώρων βρίσκεται και η Κύπρος, η οποία εκπροσωπείται από το κυπριακό κρασί.
Εάν λάβουμε υπόψη τον απρόβλεπτο καιρό του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πιο δημοφιλές σουβενίρ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ... μια ομπρέλα.
Το Βέλγιο, η Γαλλία και η Ιρλανδία έχουν όλα τη σοκολάτα ως το κορυφαίο σουβενίρ, ενώ η Λετονία, η Λιθουανία και η Πολωνία μπαίνουν στον χάρτη με τα κεχριμπαρένια κοσμήματα τους.
Το πιο δημοφιλές σουβενίρ της Γερμανίας είναι η μπύρα, ενώ στην Κύπρο οι τουρίστες προτιμούν ως αναμνηστικό δώρο το κυπριακό κρασί.
Σχετικά

Πέθανε ο ηθοποιός Φλόιντ Λεβίν των «Baywatch» και «The Hangover»
Η ανάρτηση της οικογένειάς του

Τι θα δούμε στο Netflix τον Σεπτέμβριο
Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα

4+1 εκδρομές εντός Κύπρου για τον Σεπτέμβριο
Οι καλύτερες αφορμές για εξορμήσεις στα χωριά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου

Monti: Η γειτονιά που νιώθεις Ρώμη σαν ντόπιος
Η μποέμ καρδιά της Ρώμης ανάμεσα σε ιστορία, street food και εναλλακτική μόδα

Προσφορά Ryanair - Πετάμε με εισιτήρια από €14.99 σε αγαπημένους προορισμούς
Χαμηλά ναύλα με απευθείας πτήσεις από την Πάφο σε όλη την Ευρώπη

5 λόγοι για εκδρομή στα βουνά της Κύπρου αυτό το σαββατοκύριακο
Ζήσε την απόδραση στα βουνά με φυσική ομορφιά, παραδοσιακή γεύση και χαλάρωση

14 κουκλίστικα καφενεδάκια για μερακλίδικο καφέ στο χωριό
Πάμε για μυρωδάτο καφέ, μαχαλεπί, παγωτό, "μπούκκωμα" και πολλά ακόμη

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξεκινάει γυρίσματα για τον τελευταίο κύκλο του Maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει πυρετωδώς τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega με νέες συμμετοχές που θα κάνουν αίσθηση.

Ανοιχτό Κάλεσμα για το πρόγραμμα “Dear Festival & Friends” της Στέγης Χορού Λεμεσού
Έλα να γράψουμε μαζί το φεστιβάλ

Μία παραλία της Κύπρου ανάμεσα στις πιο πολυσύχναστες του κόσμου
Η Ευρώπη κυριαρχεί στη λίστα του TripAdvisor

Γνωρίστε τις 6 μικρότερες χώρες της Ευρώπης
Εντυπωσιακά ορεινά τοπία, ηλιόλουστες παραλίες, ιστορικά μνημεία, γραφικά χωριά... Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολλές ομορφιές για να σας μαγέψουν