Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ αλλά προοδευτικά θα τραπούν σε νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ αναμένονται σταδιακά βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη λόγω χαμηλής νέφωσης και ομίχλης. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά, δυτικά, βόρεια και ορεινά και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενώ την Κυριακή το βράδυ η χιονόπτωση θα επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά αλλά μέχρι το μεσημέρι θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, περαιτέρω μικρή πτώση την Κυριακή για να φθάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ τη Δευτέρα η πτώση θα είναι εντονότερη για να φθάσει χαμηλότερα σε επίπεδα χαμηλότερα των κανονικών.
Σχετικά
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται