Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2021
Βορειοανατολική ροή. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αιωρούμενη σκόνη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Στις υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 2 μέχρι 3 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τα προσήνεμα νότια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ τοπικά ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης αυξημένες νεφώσεις πιθανό να φέρουν λίγες, πολύ τοπικές βροχές στο εσωτερικό και τα ορεινά αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, ψηλότερα των κανονικών για την εποχή επίπεδα.
Σχετικά
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες