Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2013
Η dD by Daniella Georgiou σας προσκαλεί σε έκθεση στην Λευκωσία στις 29 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα από τη συλλογή της με αξεσουάρ. Η έμπνευση της για τη συλλογή της φετινής σεζόν βασίστηκε σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Richard Avedon της Penelope Tree το 1967 στη Νέα Υόρκη με το Diamond Briolette της Ινδίας.
Η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει προϊόντα από δέρμα σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα μοτίβα σε μονόχρωμες αποχρώσεις. Θα υπάρχουν επίσης μερικά αποκλειστικά κομμάτια σε πλούσιους χρωματισμούς που θα είναι διαθέσιμα μόνο στην έκθεση και δεν θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέχρι το επόμενο έτος. Η συλλογή αποτελείται από μία ποικιλία τσαντών σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, και είναι εμπνευσμένη από το επαγγελματικό περιβάλλον μίας γυναίκας. Τα Work Clutches είναι ιδανικά για ipad, ντοσιέ και έγγραφα. Τα μεγάλα Satchels και Totes ολοκληρώνουν την εμφάνιση σας από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ οι μικρές, κομψές Chain Bags είναι ιδανικές για μία βραδυνή επαγγελματική συνάντηση ή δείπνο. Εκτός από τη νέα συλλογή, θα υπάρχει επίσης ποικιλία από μικρά δερμάτινα αξεσουάρ και πορτοφόλια για κέρματα, εξαιρετικά δώρα για την ανερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων. Όλα τα προϊόντα θα έχουν μέχρι 30% έκπτωση στην έκθεση.
-
Cava Nostra
29 Νοεμβρίου - 30 Νοεμβρίου 2013
Σχετικά

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out

Κατακλυσμός 2025: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!

Tα παγωτατζίδικα της Αγλαντζιάς το Σάββατο βγαίνουν στους δρόμους
... και κερνούν παγωτό!