Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020
Aσταθείς καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή, μέχρι και το Σάββατο.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο από την Κυριακή για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Black Friday: Τι προσφορές περιμένουμε φέτος στα ταξίδια
Πτήσεις, διαμονές και εμπειρίες με έως -70%. Ο ταξιδιωτικός χάρτης των φετινών εκπτώσεων της Black Friday
Ryanair: Τι άλλαξε σε όλες τις πτήσεις
Τι ισχύει πλέον σε όλες τις πτήσεις της Ryanair από χθες Τετάρτη 12 Νοεμβρίου. Η απόφαση που έχει προκαλέσει ανησυχίες
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες στην Κύπρο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτά είναι τα 10 νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν στην Κύπρο το 2026
10 ολοκαίνουρια και αναβαθμισμένα ξενοδοχεία, με στόχο να ανοίξουν τις πύλες τους εντός του 2026
«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Λευκωσία - Βίντεο από τις έντονες βροχοπτώσεις
Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται στη Λευκωσία την Τετάρτη (12/11).
Επίσημη ανακοίνωση για τον σεισμό που ταρακούνησε την Κύπρο
Τι αναφέρει το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης