Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2020
Όπως και να ‘χει, το να στολίσεις για να γιορτάσεις τα διαφορετικά αυτά Χριστούγεννα, είναι από μόνο του πολύ ελπιδοφόρο!
Άλλωστε, τα πολύχρωμα στολίδια/ λαμπάκια/ μπιχλιμπίδια δεν παύουν να δίνουν χαρά και να κάνουν μια ήδη όμορφη πόλη εντυπωσιακότερη. Και να της χαρίζουν αυτή την αίσθηση γιορτής που, φτιάχνοντας μας τη διάθεση... έστω και λίγο!
Στην τελική ευθεία για τις γιορτές, λοιπόν, οι πόλεις της Κύπρου είναι κούκλες, και αυτό μας το αποδεικνύει πολύ καλύτερα η Λάρνακα!
Όπως σημειώνει και ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Βύρας, σε ανάρτησή του "Μέχρι και πέρσι τα Χριστούγεννα στην πόλη μας ήταν πλατείες και δρόμοι που έσφυζαν από κόσμο, γέλια, γεμάτες αγορές, ζαχαρωτά, μελωδικά κάλαντα σε κάθε γωνιά της Λάρνακας. Μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα στολίσουμε την όμορφη πόλη μας και να δημιουργήσουμε Χριστογεννιάτικο πνεύμα για μικρούς, αλλά και μεγάλους!
Στολίσαμε λοιπόν! Λίγη υπομονή. Και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Μαζί, με ασφάλεια θα τα καταφέρουμε, για να είμαστε του χρόνου όλοι μαζί!".
Ας τη χαζέψουμε:









Σχετικά
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες