Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2020
Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε μια διαφορετική γιορτή αυτή τη χρονιά που οι συνθήκες το επιβάλλουν, σε ένα διαδικτυακό Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης.
Το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο ανακοινώνει την διοργάνωση του 7ου Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης που φέτος θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες και αφηγητές από όλο τον κόσμο σε μια διαδικτυακή συνεύρεση.
Καλείστε να υποβάλετε συμμετοχή μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2020 στις 12μμ.
Κάθε καλλιτέχνης, αφηγητής ή ομάδα αφηγητών μπορεί να συμμετέχει στο Φεστιβάλ με μια βιντεοσκοπημένη αφήγηση ή περφόρμανς.
Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο email: info@technodromio.org ώστε να σας αποσταλούν περισσότερες πληροφορίες, η αίτηση υποβολής πρότασης και οι όροι συμμετοχής. Οι ακριβείς μέρες και ώρες του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.
Θα υπάρχουν παραστάσεις για όλες τις ηλικίες.
Για δυνατότητες χορηγίας, στήριξης ή εθελοντικής προσφοράς στην εκδήλωση επικοινωνήστε στο τηλ 99526772.
Φετινό θέμα του Φεστιβάλ είναι: αντικατοπτρισμοί της αγάπης
Κύπρος ως Αφροδίτη ή ο έρωτας ως η μόνη πατρίδα της ψυχής μας
Δημιουργούμε στο διαδίκτυο ένα μαγικό νησί του έρωτα και της αγάπης για να ταξιδέψουμε με τα φτερά της φαντασίας και να συναντήσουμε τους πόθους και τα όνειρά μας, να συναντήσουμε τον Εαυτό μας και τον Άλλο διερευνώντας τα όρια των σχέσεων και τους τρόπους που κανείς βρίσκει τη δική του ταυτότητα μέσα από τη σχέση του με τους άλλους.
Ζωντανεύουμε ιστορίες αγάπης, ιστορίες έρωτα, ιστορίες ζευγαριών και ιστορίες αναζήτησης ταυτότητας και πατρίδας, ιστορίες από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ιστορίες που μας υπενθυμίζουν από τι είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι, ποια είναι τα πραγματικά τους θέλω και ανάγκες, ιστορίες που θα μας σώσουν από την αγριότητα και θα μας αποκαλύψουν την ομορφιά του κόσμου.
Πέρα από τις αφηγήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν παρεμβάσεις, ευκαιρίες για διάλογο, εκπαιδευτικά προγράμματα, ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την αφήγηση ιστοριών και το παραμύθι. Μείνετε συντονισμένοι!
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κατερίνα Βοσκαρίδου-Πάκκου
Διοργανωτές: Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο
Ομάδα Παραμυθοδρόμιο
Χορηγοί:
Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας
mpec (Engineering Consultants), CaMPak Productions, Acute Advisory Services
Σχετικά

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας μοντέρ Γιώργος Μαυροψαρίδης για ένα masterclass στην Κύπρο
Καλεσμένος της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου

Το Misfit Sundays επιστρέφει με ένα Car Boot Sale!
Το αγαπημένο κυριακάτικο event της πόλης επιστρέφει με μια ανατρεπτική έκδοση

Κλείνουμε τη σεζόν σε ένα διήμερο second hand wardrobe gala στην Λευκωσία
Με τον πιο στιλάτο και βιώσιμο τρόπο

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας

Το Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας THALASSA γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Συμμετοχή του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας THALASSA στον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2025

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη