Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2020
Το Da Vinci, η νέα άφιξη της πρωτεύουσας, δεν φτιάχνει ένα απλό παγωτό αλλά ένα εξαιρετικό gelato από ολόφρεσκα υλικά και εξαιρετικές πρώτες ύλες από Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία και κυρίως βόρειες χώρες.
Θα το βρεις στο νέο πολυχώρο Viale 28, στην Έγκωμη και θα σε ξετρελάνει με τις λιχουδιές του!
Η φιλοσοφία του DaVinci είναι απλή, αλλά δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους: τα παγωτά παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημα, σύμφωνα με παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά, 100% ελληνικής προελεύσεως και χωρίς συντηρητικά.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το χωνάκι που προτιμάτε: απλό, με επικάλυψη σοκολάτας, ξηρούς καρπούς, χρωματιστό, ή με τρούφα, κι έπειτα να αποφασίσετε ποια, ή μάλλον… ποιες γεύσεις (αφού θα δυσκολευτείτε να καταλήξετε μόνο σε μια!) θέλετε να δοκιμάσετε!
Η φίρμα λανσάρει γύρω στις 260 διαφορετικές γεύσεις παγωτού gelato, τις οποίες παρασκευάζει στο εργαστήρι που λειτουργεί στο χώρο και διαχωρίζεται με γυαλί ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τη διαδικασία και ο πελάτης.
Στα ψυγεία παρελαύνουν γύρω στις 32 διαφορετικές γεύσεις οι οποίες εναλλάσσονται καθημερινά και αναλόγως εποχής. Για παράδειγμα μπορεί να πας το πρωί και να βρεις κάποια συγκεκριμένη γεύση και μέχρι το βράδυ να αντικατασταθεί με κάποια άλλη.

Τη διαφορά ωστόσο κάνουν τα μοναδικά gelato donuts! Πρόκειται για semifreddo παγωτό σε ξυλάκι, με παγωμένη επικάλυψη σε διάφορα χρώματα, σχέδια και γεύσεις, σε σχήμα… donut! Με τη μοναδική τους εμφάνιση και την αξεπέραστη γεύση τους, θα σας ενθουσιάσουν!
Η γαργαλιστική γκάμα εμπλουτίζεται με λαχταριστές κρέπες, βαφλάκια και φαντασμαγορικά milk shakes.
Παραδοσιακό (22730569), Da Vinci (22730597), 28ης Οκτωβρίου 11Δ, Έγκωμη, Δ-Κ 8.00-24.00, και την περίοδο μέτρων κορωνοϊού μέχρι τις 22.30.
Σχετικά
50 επλογές για φαγητό, καφέ, ποτό και γλυκό στον Πρωταρά τον Νοέμβριο
Τα σποτ που θα σε περιμένουν και τον φετινό χειμώνα
To Barlic’s της Χλόης Σταύρου συμπράττει με τον Σ. Βλασίδη και τη Μ. Μασσούρα, για την πιο δυνατή οινική εμπειρία
Μια κορυφαία οινική βραδιά, με κρασιά που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει καθώς και επιλεγμένες παλαιότερες σοδειές από την προσωπική συλλογή του οινοποιού
Μία υποτιμημένη ιταλική πόλη φιλοξενεί το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου
Το εστιατόριο που ψηφίστηκε ως το καλύτερο του κόσμου για το 2025, δεν βρίσκεται ούτε στη Ρώμη, ούτε στη Φλωρεντία
Η νέα ταβέρνα στο χωριό, θα γίνει το νέο σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την καλή, παραδοσιακή κουζίνα
Ο Πλάτανος της Μαλλιάς, είναι το νέο, ταβερνάκι που μόλις άνοιξε στο γραφικό χωριό
Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στην πλατεία
Απολαμβάνουμε τα διάσημα ρολάκια κανέλας, δίπλα στη θάλασσα!
Γνωστό παραδοσιακό καφενείο, κλείνει για τη σεζόν
Δίνουμε το (τελευταίο) ραντεβού για φέτος
Oι Πέμπτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη στη Μαρίνα Λεμεσού, αλλάζουν!
Ζωντανή Μουσική στο PAUL Limassol Marina
Halloween όπως πρέπει: Το λευκωσιάτικο εστιατόριο που μετατρέπει τα γλυκά σε spooky έργα τέχνης
Sweet & Spooky days για δύο μέρες, στο Amyth of Nicosia
Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου