Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2020
Θερμή αέρια μάζα, που υποχωρεί μερικώς από την Τετάρτη, επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά, στα νοτιοανατολικά παράλια και τοπικά στο εσωτερικό, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά, στα δυτικά παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.
Σχετικά
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες
Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε νέο προορισμό από τη Λάρνακα για το φετινό καλοκαίρι
Η εταιρεία ενισχύει τη βάση της στη Λάρνακα, με νέο προορισμό και αυξημένες συχνότητες για τη θερινή περίοδο 2026