Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2020
Νέα αναβολή για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, "No Time to Die" που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον περασμένο Απρίλιο και στη συνέχεια, λόγω της πανδημίας, αναβλήθηκε για τις 12 Νοεμβρίου.
Έτσι λοιπόν οι φανατικοί του πράκτορα "007" θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, καθώς η 25η ταινία του franchise θα κάνει πρεμιέρα στις... 2 Απριλίου 2021. Εκτός απροόπτου φυσικά...
Ο λόγος είναι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, να μπορέσει να παρακολουθήσει την ταινία όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
"Οι παραγωγοί MGM, Universal και (οι παραγωγοί) της ταινίας του Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του 'No Time To Die', της 25ης ταινίας της σειράς James Bond, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να προβληθεί σε ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό. Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το 'No Time To Die' τον επόμενο χρόνο".
Στην ταινία θα δούμε τον Daniel Craig να υποδύεται για τελευταία φορά το ρόλο του πράκτορα 007, τον Rami Malek να ενσαρκώνει το ρόλο του κακού και τον Cary Fukunaga να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.
Σχετικά
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου
Η Μέριλ Στριπ είναι... ο Άσλαν στη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ
Έχει ειπωθεί τόσες φορές ότι η Μέριλ Στριπ μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα γίνεται και ο Άσλαν. Ναι, το λιοντάρι της Νάρνια.
Ο Spider-Man εκθρονίζει το «Star Wars» από την κορυφή του αμερικάνικου box office
Το «Spider-Man: Καινούργια Μέρα» έσπασε το ρεκόρ δεκαετίας.
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
Starlit Screens: Αυτές είναι οι must-see open-air κινηματογραφικές βραδιές της εβδομάδας (στην πόλη και στο χωριό)!
Από τις οθόνες δίπλα στο κύμα μέχρι τις δροσερές αυλές των ορεινών μας χωριών, σημείωσε τις μέρες και προγραμμάτισε τη δική σου έξοδο
3 βραδιές, 10 χώρες, 15 ταινίες και αμέτρητοι τρόποι να μιλήσουμε για όσα μας ενώνουν
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Λευκωσία από τις 22–24 Σεπτεμβρίου 2026
Βραβεία Emmy 2026: Όλοι οι νικητές και οι υποψήφιοι
Τα Βραβεία Emmy αναγνωρίζουν τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της προηγούμενης χρονιάς