Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2020
Μετά το "Angel Has Fallen", ο σκηνοθέτης Ric Roman Waugh και ο Gerard Butler ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους, στην περιπέτεια καταστροφής "Greenland".
Ένας κομήτης απειλεί την Γη με αφανισμό. Ο John (Gerard Butler) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την γυναίκα και τον μικρό του γιο και να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η ώρα μηδέν για τη σύγκρουση πλησιάζει η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια που την κρατούν μακριά από την σωτηρία.
Με τις τηλεπικοινωνίες να έχουν καταρρεύσει, ξεκινούν σχεδόν στα τυφλά έναν αγώνα δρόμου για να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν στο εν λόγω καταφύγιο.
Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα, που σύντομα μετατρέπεται σε έναν -χωρίς όρια- αγώνα για επιβίωση, γεμάτο σασπένς, αλλά και μπόλικο συναίσθημα, που ξεφεύγει από τα κλασικά κλισέ που διέπουν το συγκεκριμένο είδος, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή, από την έναρξη μέχρι τους τίτλους τέλους.
Το καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Morena Baccarin, Scott Glenn, Andrew Bachelor, David Denman και ο μικρός Roger Dale Floyd.
-
Premier Cinemas
19 Νοεμβρίου - 25 Νοεμβρίου 2020
Σχετικά

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025