Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2020
Το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του Louis Infinity Blu. Η τεράστια διάκριση απονεμήθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο παρουσία τοπικών αρχών, φορέων του τουρισμού και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Το Louis Infinity Blu της Louis Hotels και ιδιοκτησίας της οικογένειας Κύπρου Τσίσσιου, επιλέχθηκε από το πελατολόγιο της TUI, τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών παγκοσμίως ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2019. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο της Louis Hotels στον Πρωταρά ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια που έθεσε η TUI, με 98% ποσοστό ικανοποίησης κερδίζοντας επάξια το βραβείο “Best Hotel Worldwide” στα “TUI Global Hotel Awards”.

Αναφερομένη στην ξεχωριστή αυτή διάκριση η Chief Commercial Οfficer της Louis Hotels, κ. Πόπη Τάντα αφού ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Louis Infinity Blu που εμπιστεύτηκαν την διαχείριση του βραβευμένου ξενοδοχείου στη Louis Hotels ανέφερε: «είναι πραγματικά ιστορική διάκριση για ένα μικρό νησί όπως η Κύπρος μας, να ανταγωνίζεται καθιερωμένους και καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο και να κερδίζει επάξια στα TUI Global Awards, το βραβείο του “Best Hotel Worldwide 2019”».

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης στην ομιλία του εξήρε τη σημασία του βραβείου για την περιοχή καθώς και για την Κύπρο.
Απονέμοντας το τιμητικό βραβείο εκ μέρους της TUI, ο Head of Musement Κύπρου και Ελλάδας, κ. Ian Hay συνεχάρη τους ιδιοκτήτες και τη Louis Hotels για αυτή την μεγάλη διάκριση. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που απονέμουμε το βραβείο αυτό σε ένα κυπριακό ξενοδοχείο. Το Louis Infinity Blu ξεχωρίζει για τη συνέπεια και ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ξενοδοχείων της Louis Hotels. Νιώθουμε πραγματικά χαρούμενοι που βλέπουμε χρόνο με το χρόνο τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του να αυξάνονται διαρκώς», πρόσθεσε ο κ. Hay.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Σόνια Τσίσσιου, ευχαρίστησε τη Louis Hotels για την άψογη συνεργασία που έφερε αυτό το αποτέλεσμα για το ξενοδοχείο. Παράλληλα, η κ. Τσίσσιου σημείωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για το επίτευγμα μας. Αυτό δεν θα γινόταν κατορθωτό χωρίς τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας του ξενοδοχείου που ακούραστα φροντίζει να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την καλύτερη εμπειρία διαμονής».
Μετά την τελετή η διεύθυνση του ξενοδοχείου παρέθεσε πλούσιο γεύμα στους προσκεκλημένους.

Τo ξενοδοχείο, προσφέρει όλα όσα ζητά ο επισκέπτης για όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές. To Louis Infinity Blu βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στον αμμώδη Κόλπο Περνέρα.
Τα “TUI Global Hotel Awards”, δίνονται φέτος για πρώτη φορά. Για να απονεμηθεί το κάθε βραβείο συνυπολογίζονται οι απαντήσεις επισκεπτών του ξενοδοχείου που συμπληρώνονται μετά τη διαμονή τους. Σε αυτά τα ερωτηματολόγια οι τουρίστες απαντούν αναλυτικά για τη διαμονή τους. Έτσι διασφαλίζεται η ανεξαρτησία και το κύρος των βραβείων.


Σχετικά
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες
Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε νέο προορισμό από τη Λάρνακα για το φετινό καλοκαίρι
Η εταιρεία ενισχύει τη βάση της στη Λάρνακα, με νέο προορισμό και αυξημένες συχνότητες για τη θερινή περίοδο 2026
Tripadvisor: Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις για το 2026
Οι εμπειρίες καθοδηγούν πλέον τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται τα ταξίδια διεθνώς
To Ted Lasso επιστρέφει για τέταρτη σεζόν το καλοκαίρι - Οι πρώτες εικόνες
Η πολυβραβευμένη σειρά του Apple TV+ επανέρχεται παρά τις φήμες για οριστικό τέλος
Η «Πανσέληνος του Χιονιού» την 1η Φεβρουαρίου σημείο καμπής για 4 ζώδια -Γιατί ονομάστηκε έτσι
Μετά την «Πανσέληνο του Λύκου» στις 3 Ιανουαρίου, αναμένεται η δεύτερη πανσέληνος του έτους την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου