Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2020
Ελάτε να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε ξανά μαζί τους αγαπημένους μας Locomondo σε 4 μοναδικές συναυλίες που δεν έχουμε συνηθίσει, με δροσερή φθινοπωρινή διάθεση στον όμορφο χώρο του Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού αλλά και στο υπέροχο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας στη Λευκωσία!
Οι Locomondo, το πολυαγαπημένο συγκρότημα σε Ελλάδα και Κύπρο, θα προσγειωθούν για ακόμα μια φορά με το μαγικό τους χαλί και τη τρελή τους διάθεση σε Λεμεσό και Λευκωσία για να τραγουδήσουν μαζί μας τις γνωστές τους επιτυχίες και να μας χαρίσουν ακόμα ένα όμορφο βράδυ ταξιδεύοντας μας σε reggae, λάτιν και ska ρυθμούς.
Θέλω να’σαι εκεί ότι κι αν συμβεί...
>> Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού
>> Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Έναρξη συναυλίας: 21:00
Πληροφορίες: 96670494
Τιμή εισητηρίου: €20
Προπώληση εισητηρίων: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο https://shop.tickethour.com/ και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier / Τηλ. 7777 7040. Για τις συναυλίες στη Λεμεσό ειστήρια μπορείς να προμηθευτείς και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού από τις 16:00- 19:00.
Σημείωση:
1. Εάν θα έρθετε με τη παρέα σας, προτείνουμε όπως προαγοράσετε τα εισιτήρια σας μαζί μέσω του tickethour.com.cy για να εξασφαλίσετε συνεχόμενες θέσεις με βάση τη διαθεσιμότητα του πλάνου του χώρου της συναυλίας.
2. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό μας, το προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας και τους καλλιτέχνες που φιλοξενούμε.
Παρουσιάζει το Flying Away Art & Music Festival
Διοργανωτής: Concepto TORO
Θέλω να’σαι εκεί ότι κι αν συμβεί
Σχετικά


Τo Theama μόλις ανακοίνωσε τρία "δυνατά" live
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές



Πάντα Γελαστοί: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από Κύπριους καλλιτέχνες
Με τους Λεβέντη, Γρηγορίου και Βαρδάκη


Ο Κωνσταντίνος Κουφός για πρώτη φορά live στη Λάρνακα
Ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο ενέργεια, μουσική και χορό

10+2 (υπέροχες) εικόνες από το 2ο Pernera Street Music Festival
9 μουσικά συγκροτήματα στήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου παίζοντας μουσική για 2 ώρες με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν παραδοσιακή, λαϊκή, τζαζ, έντεχνη και λάτιν μουσική.

Minthis Music Festival 2025: Ο Πολιτισμός Ανθίζει στην Κύπρο
Από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου 2025, το Minthis resort στην Πάφο θα μετατραπεί σε έναν ξεχωριστό χώρο μουσικής και πολιτισμού

Η Louvana Records ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου EP της Della
5 κομμάτια που κινούνται μέσα σε dark-pop ενορχηστρώσεις και ηλεκτρονικές υφές.
