Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2020
Mε ανακοίνωσή του, το Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λεμεσού διευκρινίζει τα πιο κάτω σχετικά με τους κανονισμούς λειτουργίας του:
Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή αρκετοί θεατές και διοργανωτές εκδηλώσεων ζητούν να μάθουν αν τα κλειστά θέατρα μπορούν να λειτουργήσουν και κάτω από ποιες συνθήκες, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
1. Τα κλειστά θέατρα συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στην τελευταία εγκύκλιο περί κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων στις 29 Ιουνίου 2020, δηλαδή αφήνοντας 2 κενές θέσεις μεταξύ της κάθε κράτησης.
2. Το σύστημα κλιματισμού να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας. (Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ πληροί αυτές τις προδιαγραφές).
3. Οι θεατές κατά την είσοδο, έξοδο ή οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση εντός του θεάτρου, θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν την προστατευτική μάσκα. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι καθήμενοι στις θέσεις τους θεατές, δεν είναι απαραίτητο να φορούν τη μάσκα.
4. Πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης δεν θα λειτουργεί ταμείο πώλησης εισιτηρίων, γι’ αυτό το κοινό θα πρέπει να αγοράζει τα εισιτήρια του τις προηγούμενες μέρες από το ταμείο του θεάτρου ή από το διαδίκτυο.
5. Στο χώρο του θεάτρου υπάρχουν σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων στην είσοδο και έξοδο καθώς και επαγγελματικά αντισηπτικά για την απολύμανση των χεριών.
6. Η αποχώρηση των θεατών από την αίθουσα θα γίνεται σύμφωνα με οδηγίες που ανακοινώνονται σε ηχογραφημένο μήνυμα και με την βοήθεια των ταξιθετριών προς αποφυγή συνωστισμού.
Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ δημοτικό θέατρο Λεμεσού έχει ήδη ανακοινώσει σειρά παραστάσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του θεάτρου www.pattihio.com.cy ή τη σελίδα μας στο Facebook.
Σχετικά
Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Έφυγε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και σταθερά παρόντες ηθοποιούς της ελληνικής σκηνής, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η αθηναϊκή παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά έρχεται Κύπρο
Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, της Αγγελικής Παπάζογλου
“Η Μέρα που η Νίνα Σιμόν Σταμάτησε να Τραγουδά” από τη Θεατρική Ομάδα Persona
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Συριο-λιβανέζας ηθοποιού Νταρίνα Αλ Τζουντί
Τελευταία παράσταση του «Τρελαντώνη» την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Πρόκειται για μια φρέσκια, τρυφερή και γεμάτη ενέργεια θεατρική παραγωγή που μιλά στην καρδιά μικρών και μεγάλων
Σ’ εσάς που με ακούτε της Λούλας Αναγνωστάκη, στον ΘΟΚ τον Ιανουάριο
Η Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους» ανεβάζει το έργο σε σκηνοθεσία Θανάση Γεωργίου
Βραβείο «Κάρολος Κουν» στον Κύπριο ηθοποιό Χάρη Χαραλάμπους-Καζέπη: Βραβείο Θεάτρου στην Δ. Μπεμπεδέλη -Αναλυτικά οι νικητές
Ενας περιπλανώμενος αφηγητής, χαμένος μέσα στη δίνη της σύγχρονης πόλης που αναζητά τη δική του αλήθεια. Ο Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης, με τον Οιδίποδα, είναι ο νικητής των βραβείων Κουν
10 θεατρικές παραστάσεις για τον Δεκέμβριο
Από κλασικά αριστουργήματα έως σύγχρονες δημιουργίες, ο Δεκέμβριος προσφέρει ένα πολυφωνικό, απαιτητικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον θεατρικό τοπίο για όλους τους φίλους του θεάτρου.
Κριτική: Η σκηνική αναγέννηση του «Εγκλήματος στο Όριεντ Εξπρές» από τον ΘΟΚ
Μια βαθιά θεατρική προσέγγιση που μετατρέπει το κλασικό αστυνομικό αφήγημα σε ολοκληρωμένο σκηνικό γεγονός
38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: Βραβευμένες παραστάσεις ανεβαίνουν στη Νέα Σκηνή «Νίκος Χαραλάμπους»
Πρόκειται για τα έργα που κέρδισα το πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο
«Ο Πολυέλαιος» της Μαρίνας Μακρή, η 184η παραγωγή της ΕΘΑΛ, σε συνεργασία με την ομάδα enact
Ένα σύγχρονο κυπριακό έργο που απαθανατίζει την επεισοδιακή συνεύρεση μιας τυπικής κυπριακής οικογένειας
"Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα" στο Θέατρο Δέντρο
Ένα έργο που εξερευνά την αγάπη και τη διαρκή διαπραγμάτευση γύρω από αυτήν
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και CYTA συνεργάζονται για αυξημένη προσβασιμότητα στο θέατρο
Σε μια καινοτόμα συνεργασία προχώρησαν το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και η Cyta, ενισχύοντας την προσβασιμότητα στις παραστάσεις που πραγματοποιούνται στο θέατρο.