Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020
Μία άκρως καλοκαιιρνή βραδιά γεμάτη τζαζ μουσική θα ζήσεις στη Λευκωσία στις 26 Αυγούστου! Αρκεί βέβαια να βρεθείς στην όμορφη αυλή του Καντίνα μου, στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών.
Η νύχτα αυτή θα είναι γεμάτη με αισθησιακό Bossa-nova, Swing και Ballads επιλεγμένο από το κλασικό τζαζ ρεπερτόριο... και δοσμένο μέσα από την φωνή της Κυριακής Στέλιου, την οποία θα συνοδεύει με την κιθάρα του ο Άρης Κωνσταντίνου.
Οι δύο καλλιτέχνες που συναντιούνται στη σκηνή της τζαζ για πρώτη φορά, υπόσχοντας μια αξέχαστη βραδιά.
Η Κυριάκη Στέλιου είναι τραγουδίστρια γνωστή στην κυπριακή σκηνή της τζαζ κυρίως για το έργο της στο Χατζιδάκι με στοιχεία τζαζ. Οι σπουδές στην κλασική, στην τζαζ μουσική, αλλά και στη Μουσικοπαιδαγωγική για περισσότερα από είκοσι χρόνια συμπληρώνουν το υπόβαθρο της Κυριάκης στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας ευελιξία στις παραστάσεις της.
Ο Άρης Κωνσταντίνου σπουδάζει Jazz Performance στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων ερμηνευτών της Κύπρου, όπως ο σαξοφωνίστας Χάρης Ιωάννου, ο κιθαρίστας Ερμής Μιχαήλ και πολλοί άλλοι. Από το 2018 παίζει με τοπικούς μουσικούς της τζαζ.
>> Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020, Καντίνα μου, Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, Λευκωσία, 20.30. Για κράτηση: 99721615.
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
-
Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
26 Αυγούστου 2020
Σχετικά

Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν
Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία
Ακολουθούν οι Post Malone, Μπίλι Άιλις, Chappell Roan και Shaboozey


Ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών
Με ένα αγαπημένο δίδυμο

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος

Αφιέρωμα στην Άννα Βίσση: Ένα εκρηκτικό βράδυ με τα τραγούδια της απόλυτης σταρ
Με ζωντανή μουσική από εξαιρετικούς τραγουδιστές

7 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες την παραμονή Πρωτομαγιάς
Το νησί φορά τα ανοιξιάτικά του και γεμίζει μουσική: Πού θα πας την παραμονή της Πρωτομαγιάς

Ο Wim Mertens έρχεται στην Κύπρο για μια ξεχωριστή συναυλία
Ο Βέλγος συνθέτης, γνωστός για τη μοναδική του προσέγγιση στη μουσική

H Γλυκερία επί σκηνής στην Κύπρο μαζί με 200 κιθάρες
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου με την Τόνια Ιωάννου και τον Ρομπέρτας Γκροντ
Ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου παρουσιάζουν σε Λευκωσία και Λάρνακα η Τόνια Ιωάννου και ο Ρομπέρτας Γκροντ.

Στο νοσοκομείο ο Κάρλος Σαντάνα
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση του στο Τέξας
