Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020
Ο Λοΐζος Κουμπαρής μεταφέρει μαζί με τις γεύσεις του... μια μεγάλη ιστορία! Μία ιστορία που ξεκίνησε από 1970 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα... στο δικό του πλέον εστιατόριο στο Ζύγι.
Από το 1970 μέχρι το 1973 άρχισε να εργάζεται στο εστιατόριο «Σταθμός Σκαρίνου» στο χωριό της Σκαρίνου στην επαρχία Λάρνακας. Ακολούθως μετακομίζει στη γενέτειρά του Αμμόχωστο, όπου ανοίγει το εστιατόριο «Village» . Το 1974, μετά την τουρκική εισβολή, μετακομίζει στο Ζύγι, στην επαρχία Λάρνακας, όπου το 1975 λειτουργεί την πρώτη ψαροταβέρνα στο Ζύγι με την ονομασία «Αποβάθρα».
Από το 1978 μέχρι το 1980 βρίσκεται στη Λεμεσό, στο εστιατόριο «St Chryso» στην τουριστική περιοχή της πόλης. Από το 1981 μέχρι τον Ιούνιο του 1997 επανέρχεται στο Ζύγι, στην ψαροταβέρνα «Ζυγιάνα».
Τέλος, από τον Ιούλιο του 1997 μέχρι σήμερα δημιουργεί και λειτουργεί την ιδιόκτητη ψαροταβέρνα με την ονομασία «Λοΐζος Κουμπαρής», μαζί με την οικογένειά του και κυρίως τον συνονόματό και εγγονό του, Λοΐζο Κουμπαρή.
Ο Λοΐζος Κουμπαρής κατά τη μακρά του Ιστορία, εξυπηρέτησε χιλιάδες ανθρώπους, φίλους, παρέες και οικογένειες και μέχρι σήμερα συνεχίζει να παρέχει άψογη εξυπηρέτηση με την ίδια αγάπη, ποιότητα και αφοσίωση, προσφέροντας φρέσκα ψάρια στις ίδιες ποσότητες, με τα ίδια αγνά υλικά, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει… εδώ και μισό αιώνα.
Καλωσορίσατε στην ψαροταβέρνα μας και... Καλή σας Όρεξη!
(96790372) Γρηγόρη Αυξεντίου 71, Ζύγι, επ. Λάρνακας.
Σχετικά

Διαρροή υγραερίου σε εστιατόριο στην Έγκωμη
Αποκοπή δρόμων και διακοπή της ηλεκτροδότησης

Δοκιμάζουμε κυπριακό κρασί από 25+ οινοποιεία, στην Πλατεία Ελευθερίας
Η φιλανθρωπική εκδήλωση "Η Λευκωσία στηρίζει το Κυπριακό Κρασί" επιστρέφει και φέτος

Ανακαλύψαμε ένα υπέροχο ταβερνάκι στο χωριό, για λαχταριστό οφτό, μεζέδες και μουσική στην αυλή
Ένας χώρος ιδανικός για να ξεσκάσουμε, να δούμε λίγη φύση, να φάμε κάτι μερακλίδικο.

Το Memento Mori πάει Balza και αλλάζει φιλοσοφία
Από το νεοκλασικό της Αδαμάντιου Κοραή στον 7ο όροφο, για όλο το καλοκαίρι.

Ο βραβευμένος Φίλιππος βάζει και φέτος το οφτό στον φούρνο
Μπίρα, οφτό και καλοκαίρι πάνε μαζί!

Μία βραδιά στην υπέροχη βεράντα του SeaNatra Lounge Bar & Restaurant!
Το SeaNatra ανανέωσε το μενού του και η ομάδα του Check in Cyprus το επισκέφθηκε και κατέγραψε τις γευστικές εντυπώσεις της από το νέο μενού
Το Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού παρουσιάζει: Ένα ξεχωριστό Wine Tasting με Santa Margherita
Το Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού, σε συνεργασία με το Vinologie, σας προσκαλεί σε μια συναρπαστική οινική εμπειρία στην πανέμορφη Μαρίνα Λεμεσού!

Η Λεμεσός αποχαιρετά τον Sam's Food
Ο ιδρυτής του θρυλικού Sam's Food, Σαμ Έιντ, απεβίωσε χθες, 30 Απριλίου

Πλούσιο μπουφέ την Πρωτομαγιά σε 7 εστιατόρια σε πόλεις και χωριά
Εφτά καλά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ και φιλοξενία

Ένα νέο στέκι στη Λευκωσία παντρεύει την κυπριακή σχάρα με παραδοσιακές περσικές γεύσεις
Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας θα μας μαγειρεύει περσική κουζίνα


Μία από τις πιο νόστιμες αλυσίδες πίτσας, βγαίνει αύριο ξανά στον δρόμο
Mάθε πού θα κάνει τις επόμενές του στάσεις