Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020
Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει την καθημερινότητα ολόκληρης της ανθρωπότητας, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τα ταξίδια.
Αυτό που αναζητάνε, πλέον, οι περισσότεροι είναι απομόνωση και διακοπές μακριά από τα πλήθη, κάτι που αφουγκράστηκε και το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, το οποίο προτείνει στους αναγνώστες του 24 μέρη σε όλο τον κόσμο για να αποφύγουν τα πλήθη.
Εξαιρετικά μικρά ξενοδοχεία και μυστικά νησιά, από το Τέξας μέχρι τη Σρι Λάνκα και από την Φινλανδία μέχρι την Αυστραλία, φιγουράρουν στις επιλογές της Melinda Stevens, Διευθύντριας Σύνταξης τόσο της βρετανικής όσο και της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού και βραβευμένης ταξιδιωτικής συντάκτριας.
Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει και η μοναδική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς στους ονειρικούς Παξούς, νοικιάζοντας το δικό του σκάφος και αποφεύγοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πλήθη. Η από θαλάσσης περιήγηση στο νησί, η γνωριμία με τις εκπληκτικές παραλίες του και, φυσικά, οι βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου στις εμπειρίες που σίγουρα αξίζει κανείς να βιώσει αυτό το καλοκαίρι.
Πηγή: newsbeast.gr.
Σχετικά
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.