Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2020
Η εταιρεία Stademos Hotels ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του μοναδικής πολυτέλειας και αισθητικής ξενοδοχείου AMARA. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 17 Ιουλίου.
Ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, με μοναδικές υπηρεσίες, ένα εξαιρετικό spa και τρία διάσημα εστιατόρια: το Matsuhisa Limassol, το Ristorante Locatelli και το Armyra by Papaioannou.
Το εντυπωσιακό και επιβλητικό AMARA είναι χτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία της παραθαλάσσιας Λεμεσού, στα νοτιοανατολικά της πόλης. Τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της Αμαθούντας, όλα
τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείουπροσφέρ ουν απρόσκοπτη θέα της Μεσογείου και του ευρύτερου ορίζοντα.

Διαθέτει 207 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, ενώ στον τελευταίο όροφο του κτηρίου βρίσκονται οι διώροφες σουίτες duplex οι οποίες προσφέρουν υπηρεσία προσωπικού σεφ στο επάνω επίπεδο με roof garden και ιδιωτική πισίνα.
Πάνω στην παραλία και σε απόσταση από το κεντρικό κτήριο βρίσκονται μια σειρά από μπανγκαλόου ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, τα οποία διαθέτουν κουζίνα και τη δυνατότητα υπηρεσιών προσωπικού σεφ, είναι ιδανικά για μεγάλες παρέες ή οικογένειες που αναζητούν ιδιωτικότητα.
Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν διακοσμηθεί με απαλές, αμμώδεις αποχρώσεις, μπλε και τυρκουάζ τόνους καθώς και φυσικό ξύλο ash.
Kλείσε διαμονή, στο https://www.amarahotel.com/.

Σχετικά
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού