Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2020
Το πολυτελές Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, είναι ένα κομψό ξενοδοχείο που συνδυάζει υπέροχα το κλασικό με το σύγχρονο.
Εδώ μπορείς να απολαύσεις μια πλούσια γκάμα παροχών και υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης, ενώ υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του.
Θα το βρεις σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, το οποίο σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, το καθιστούν ιδανικό για ονειρεμένες διακοπές.
Πρόκειται, επίσης, για ένα καταπληκτικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν εστιατόρια πρώτης κατηγορίας, εξαιρετικό γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις τένις και σπα, πολυτελείς βίλες καθώς και ιδιωτικό Beach Club.
Κι όλα αυτά βρίσκονται σε μια περιοχή γεμάτη από κυπριακό πολιτισμό και μυθολογία.
>> Το ξενοδοχείο ανακοίνωσε ότι επιστρέφει την Παρασκευή 3 Ιουλίου.
Πληρ. 26 828000 / www.aphroditehills.com

Σχετικά
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού