Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2020
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στην ανατολική πλευρά του Τροόδους ή και σε ανατολικές περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετά θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ, στα νότια-νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αρχικά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται αισθητή άνοδος, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη