Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2020
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί αθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά και τοπικά στα νότια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Τοπικά στα νότια το απόγευμα οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 στα ψηλότερα ορείνα.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ αργότερα πιθανό να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αρχικά τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα νότια και ανατολικά παράλια όπου θα σημειωθεί μικρή πτώση. Την Κυριακή το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη