Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα απάχικο ταβερνάκι στο βουνό, που θα γίνει το στέκι σου

Το Στέκκι της Πείναςδεν μοιάζει με κανένα άλλο χωρίς κανόνες, σταθερό μενού και ωράρια

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020

Το Στέκκι της Πείνας στους Αγίους Βαβατσινιάς δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα επισκέφθηκες μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τον απόλυτα απάχικο χώρο, όπου θα απολαύσεις παραδοσιακά εδέσματα σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. 

Γι' αυτό μη βάλεις τα καλά σου! Μην περιμένεις τίποτα από τα συνηθισμένα.

Δεν υπάρχει μουσική, ούτε ιδιαίτερος φωτισμός. Έχει όμως κρεμμασμένους στους τοίχους, πίνακες γεμάτους με θύμισες από τα παλιά.

Εδώ όλα είναι αλλιώς, παρεΐστικα, απλοϊκά και λιτά με τον Jason να γίνεται μέρος της παρέας. Ο Jasos είναι ο μάστορας του μαγαζιού, και θα τον δεις σε όλους τους ρόλους!

Θα σε καλωσορίσει, θα σου δώσει θέση σε ένα από τα δύο τραπέζια που υπάρχουν στον μικρούλη χώρο του, ο οποίος ζεσταίνεται μάλιστα από μία old- school ξυλόσομπα και που η κουζίνα όπου φτιάχνονται τα διάφορα καλούδια είναι δύο βήματα μόλις μακριά. 

Αφού, σε βολέψει λοιπόν, θα αρχίσει να σου φέρνει διάφορα καλοφτιαγμένα καλούδια της κυπριακής κουζίνας, καλοφτιαγμένα, με προϊόντα του τόπου μας. 

Και όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε η Avant Garde: "Σερβίρουμε φαγιά της ώρας, χαλλούμι, αφκά, λουκάνικο, λούντζα ενώ αν μας το παραγγείλετε από την προηγούμενη μέρα κάμνουμε τζαι σούβλες. Το τζαιρό του τζιηνυού κάμνουμε περτίτζι χογλαστό τζαι κανένα λαό….Αν τυχόν έρτει κανένας τζαι εν με έβρει εδώ, το τηλέφωνο μου είναι στον πίνακα έξω, τηλεφωνάτε μου τζαι έρκουμαι".

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από την Αvant Garde.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close