Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2020
Το Séraphine Stage ανοίγει τις πόρτες του διαδικτυακά και κάθε Πέμπτη στις 21:00 θα παρουσιάζει ONLINE μουσικά σχήματα, μικρές παραστάσεις, stand up comedy, γνωστούς αγαπημένους ερμηνευτές και ανελισσόμενους καλλιτέχνες, μουσικούς παραγωγούς, οργανοπαίχτες, DJ's, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές.
Η ομάδα του Séraphine Stage, με την αφιλοκερδώς στήριξη των συνεργατών της και πλειάδας καλλιτεχνών, φιλοδοξεί να πληρώσει το κενό στις βραδινές σας εξόδους έως ότου λήξει η απαγόρευση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων. Οι συνεργάτες μας, Νικόλας Πετέλης και Μαρτίνος Θαλασσέτης από την εταιρεία Protech Electrics LTD στον ήχο και τον φωτισμό, ο Παντελής Βαλταδώρος από την εταιρεία ArtQuality στην εικονοληψία και μοντάζ, ο Μάριος Θεοδοσίου στα γραφικά και ο Πάνος Πετρίδης ως διαχειριστής του Séraphine Stage όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τη κρίση που προκάλεσε η πανδημία.
Στην προσπάθεια μας επίσης έχουμε τη στήριξη των Gloria Jean's Coffee Λεμεσού με παραχώρηση δωρεάν προϊόντων για τους τεχνικούς και τους καλλιτέχνες και οι συναυλίες τελούν Υπό την Αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.
Η πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στις 21:00 παρουσιάζοντας την Iro Kleitou σε μία live εμφάνιση μαζί με τους Kotsougiannis George και Σωτήρης Χριστοδούλου όπου ερμήνευσε γνωστά covers και δικά της τραγούδια! Το πρώτο Live Stream Session στέφθηκε με επιτυχία αφού έχει φτάσει μέσα σε 5 μέρες σχεδόν 6,000 προβολές.
Αυτή τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στις 21:00 κοντά μας το συγκρότημα The Decoys
The Decoys…the ultimate party band! Covering a wide range of material from the genres’ of pop, rock, funk and charts Decoys gigs are always busted from energy and good vibes!
Kirsty Dewar: Vocals
Alexandros Papantoniou: Guitar
Alexis Demetriou: Guitar
Aleksandar Jotovic: Bass
Alexander Papadopoulos: Drums
(Το Link της εκδήλωσης https://www.facebook.com/events/2632851036972531/ )
Ραντεβού κάθε Πέμπτη στις 21:00 Live από το Séraphine Stage
Σχετικά

Μουσική βραδιά τον Δεκαπενταύγουστο στην Οδού
Ρυθμός και καλοκαιρινή διάθεση στην πλατεία του χωριού

«Dinner for Life»: Ένα φιλανθρωπικό δείπνο από το Καραϊσκάκειο με τον Σταύρο Κωνσταντίνου
Μαζί του επί σκηνής η Κλεοπάτρα Τομπάζου και ο Σώτος Γονιός

Ένα διήμερο γεμάτο με μουσικές τζαζ στην Πλατεία Ζουχούρι
Tο 3ο Λάρνακα Jazz Festival ανακοίνωσε ημερομηνίες και πρόγραμμα

Πέθανε ο Ντέιβιντ Ρόουτς, τραγουδιστής των Junkyard - Δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του
Ο 59χρονος καλλιτέχνης έχασε τη μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου

Taylor Swift: Το «Cruel Summer» ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια streams στο Spotify
Το κομμάτι κατατάσσεται ανάμεσα στα μόλις 29 τραγούδια στην ιστορία της πλατφόρμας που έχουν αγγίξει αυτό το επίπεδο δημοφιλίας.

Spotify: Αυξάνει τις τιμές για premium συνδρομητές σε όλο τον κόσμο
Η νέα τιμολογική πολιτική θα εφαρμοστεί στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο

Αυγουστιάτικο Φεγγάρι 2025 στο θέατρο «Μικρή Σαλαμίνα» στη Φασούλα
Στην εκδήλωση τραγουδά ο Γιάννης Διονυσίου.

Η Κατερίνα Λιόλιου για άλλη μία μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο
Αυτό το καλοκαίρι η μουσική πρωταγωνιστεί

Eurovision 2026: Τι ετοιμάζει το ΡΙΚ για την συμμετοχή στη χώρα μας
Το ΡΙΚ απευθύνθηκε σε δισκογραφικές εταιρείες Ελλάδας και Κύπρου για την εκπροσώπηση της χώρας στην Αυστρία

Σε στάδιο με τους Prospectus ζωντανεύει το ελληνικό ροκ
Μια μοναδική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια

Μία συναυλία υπό το σεληνόφως του Αυγούστου, στη Λεμεσό
Η Ρεμπέτικη παρέα τραγουδά κάτω από το φεγγάρι, στο θεατράκι στον Μόλο

Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Τζίνι Σίλι
Ήταν μέλος του Grand Ole Opry με περισσότερες από 5.300 εμφανίσεις στη σκηνή του — αριθμός-ρεκόρ για γυναίκα καλλιτέχνιδα.