Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2020
Στην ατμόσφαιρα αναμένεται αραιή σκόνη μέχρι και το Σάββατο.
Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και τοπικά στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανοίγουν (αύριο) οι δηλώσεις για τη μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Τι πρέπει να κάνουν όσα άτομα θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση
Καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση στο καιρικό μενού της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα ανέφερε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και η Κατρίνα Τσάνταλη χάρισαν μαγικές στιγμές στα παιδιά μέσα από μια σειρά δράσεων
Με αφορμή τα 10 χρόνια προσφοράς, ο Σύνδεσμος ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για την προωρότητα
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού
Εδώ θα στηθεί η Παραμυθούπολη της Λεμεσού
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα λειτουργήσει το Limassol Christmas Land
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO