Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 6 συναυλίες του Γενάρη που δεν χάνουμε με τίποτε

Ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου θα είναι άκρως διασκεδαστικός.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Ο καινούργιος χρόνος φέρνει μαζί του και μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Καλωσόρισε το 2020 λοιπόν, όπως του αρμόζει με μουσική και διασκέδαση.

Κωνσταντίνος Αργυρός
Στο 1ο Μαστίχομα του 2020, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 19:00 δίνουμε ραντεβούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και τους μαστιχομένους Djs στο 1ο Μαστίχομα του 2020!
>> Κυριακή 5 Ιανουαρίου, Pavilion, Λευκωσία, 19.00. Πληρ. 99 930230. Προπώληση εισητηρίων στο STATE Night Club

Γιώργος Σαμπάνης 
Ο Γιώργος Σαμπάνης ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, ο όποιος έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες επιστρέφει στο νησί μας για να μας χαρίσει μία μοναδική πρωτοχρονιά.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στο Pavilion Hall για να ερμηνεύσει το  “Δεν είμαι ήρωας”, το “Ώρα μηδέν”, το “Μόνο αν θες εμένα” και άλλες πολλές επιτυχίες του χρίζοντάς σου μια αξέχαστη πρωτοχρονιά.
>> Τετάρτη, 1 Ιανουάριου 2020, Pavilion Hall, Λευκωσία 

Πάνος Μουζουράκης 
Ο ταλαντούχος Πάνος Μουζουράκης με την χαρακτηριστικά ζεστή φωνή και την ξεχωριστή του σκηνική παρουσία έρχεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου να μας τραγουδήσει “Αυτή είναι η ζωή”  και να γεμίσει το βράδι μας με μελωδίες και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και από την ελληνική και ξένη σκηνή. 
Μαζί του και ο Απόστολος Βαλαρούτσος αλλά και αξιόλογων η μπάντα του που αποτελείται από τους: Ορέστης Πλακίδης – πλήκτρα, Δημήτρης Φροσύνης – Μπάσο, Αναστάσης Βουκυκλαράκης – Ντραμς, Σπύρος Λιβάνης – Ηλ. Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Tρομπέτα, Ηλίας Καρούμπαλης – ηχοληψία.
>> Σάββατο 11 Ιανουάριου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.30. Πληροφορίες 99 156683.

Δημήτρης Μπάσης 
Mετά την επιτυχία που έκανε το ντουέτο “ Ένα λεπτό” που τραγουδάει παρέα με τον Χρήστο Μάστορα και έχοντας πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει στο νησί μας, για μια μοναδική live εμφάνιση στη μουσική σκήνη Alot στην Αγία Νάπα. “Σπασμένο καράβι”, “Η ζωή", “Ψίθυροι καρδιάς” και “Ένα λεπτό” είναι μόνο μερικές απο τις επιτυχίες που θα ακούσεις να ερμηνεύει ζωντανά ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του θα χαρίσει μια αξέχαστη βραδία γεμάτη μουσική και διασκέδαση.
>> Παρασκευή 3 Ιανουάριου, Alot, Αγία Νάπα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται την Παρασκευή 17 Ιανουάριου στο Ravens Music Hall.
Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες.
Τέσσερις γενιές θαυμαστών ενώνονται στο κοινό κι εκείνος επιλέγει τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε» που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.
>> Παρασκευή 17 Ιανουάριου στο Ravens Music Hall, Λεμεσός

Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται στην Κύπρο με το δικό του σχήμα, για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Στη συναυλία θα συμμετέχει και η Amalgamation Choir. ΟΛΑ τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της νέας «Αροδαφνούσας» η οποία αρχές του νέου έτους θα είναι έτοιμη να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς σε ένα περιβάλλον που κτιριακά δεν θυμίζει το προηγούμενο, αλλά προσφέρει την ίδια θαλπωρή και φροντίδα προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.
>> Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close