Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ζήσαμε την πολυτέλεια σε ένα ονειρεμένο θέρετρο!

Στο εντυπωσιακό Parklane, a Luxury Collection Resort Spa στη Λεμεσό η ζωή είναι ένα όνειρο!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa  βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα  σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες  και τους  προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την  εμπειρία που τους περιμένει.

Το πολυτελές θέρετρο εκτείνεται στη παραθαλάσσια έκταση των 100,000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

Στους χώρους του λειτουργούν, ένα συνεδριακό κέντρο με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα ballroom, πέντε εστιατόρια και δύο μπαρ.

Διαθέτει επίσης 3 πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας (2 εκ των οποίων με Russian Banya) και 5 πισίνες  θαλασσοθεραπείας.     

The Grill
Ένας κομψός χώρος για δείπνο, για τους επισκέπτες και τους ντόπιους, το Grill είναι μια καθηλωτική τοποθεσία όπου προσφέρει εξαιρετικές κοπές κρέατος μαζί με ένα  ισορροπημένο μενού με διεθνή πιάτα. Οι έξυπνοι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με δερμάτινους καναπέδες, τοίχους με σκούρο ξύλο και μπαρ , αποτελώντας έναν εκλεπτυσμένο χώρο. Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών για να συστήσει επιλεγμένες σοδειές κρασιού από την μεγάλη γκάμα μας πέραν των 1000 ετικετών.



Dafne restaurant
Με ένα μενού που αναδεικνύει την ουσία της Κυπριακής κουζίνας, το DAFNE σερβίρει κλασικά πιάτα, τα οποία παρουσιάζονται με παραδοσιακές γεύσεις και σύγχρονες πινελιές. Χτισμένο σε στιλ παραδοσιακού πετρόχτιστου σπιτιού, τα εσωτερικά καθίσματα είναι τοποθετημένα σε φόντο με εμφανή τούβλα και θολωτές καμάρες. Όσοι αναζητούν να απολαύσουν τον μεσογειακό τρόπο ζωής μπορούν να απολαμβάνουν την εκτεταμένη, ηλιόλουστη βεράντα με θέα στην παραλία. Το μεσημεριανό γεύμα με φρέσκες σαλάτες και ελαφριά πιάτα εξελίσσεται για να περιλαμβάνει χορταστικό βραδινό φαγητό, φτιαγμένο στο ξυλόφουρνο ή  μπάρμπεκιου. Οι τοπικές λιχουδιές, όπως το αρνί και οι πατάτες που μαγειρεύονται με ταχίνι, συμπληρώνονται από μια εμπνευσμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει τοπικές ετικέτες, παράλληλα με τα διεθνή αγαπημένα.

Islands
Ένας μοντέρνος εξωτερικός, άνετος χώρος εστίασης, όπου η πολυτέλεια συναντά την εξωτερική ομορφιά των φροντισμένων κήπων και του δροσερού υδάτινου στοιχείου που το περιβάλλει. Το Islands με το καταπράσινο τοπίο και τα ενδημικά φυτά, αποτίνει φόρο τιμής στην αντίστοιχη κουζίνα των νησιών που μας ταξιδεύει μαζί με μια προσεγμένη επιλογή εκλεκτών κρασιών.

Il Teatro
Το Il Teatro, ο υπέροχος υπαίθριος χώρος εστίασης με θέα το ηλιοβασίλεμα, σερβίρει ιταλικά πιάτα με με αέρα και ατμόσφαιρα τρατορίας. Με θέα στην πισίνα και δίπλα στο αμφιθέατρο, το κομψό περιβάλλον του είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά πλακάκια και η απλή διαρρύθμιση των ξύλινων τραπεζιών του πλαισιώνεται από την γαλάζια θάλασσα αποτελώντας έτσι ένα σημείο για ξεκούραστα γεύματα.

The Gallery
Αυτό το ατμοσφαιρικό lounge bar στο ισόγειο βλέπει προς τους κήπους και την λαμπερή γαλάζια θάλασσα. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά και ποτά. Προσφέρει επίσης ζωντανή μουσική πιάνου, δικό του σούσι μπαρ και υπαίθριο μπαρ με ναργιλέ.

Kalloni Spa
Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ο απόλυτος προορισμός ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000 m2 και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3  σουίτες μαζί με τρεις εσωτερικές και δύο εξωτερικές, πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η μία αναπαράγει την αλμυρότητα της νεκρής θάλασσας. Το Kalloni Spa  χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya και στεγάζει επίσης ένα ινστιτούτο Carol Joy και  Gentlemen’s Tonic Barber Shop.

Park Kidz
Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περιπέτεια και απόλαυση για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών. Σε μια απόσταση 3000 τετραγωνικών μέτρων, το Park Kidz προσφέρει ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον με επιλογές εσωτερικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως πισίνα με πειρατικό πλοίο και νεροτσουλήθρες, καθώς και εποχικό υπαίθριο εστιατόριο με μπουφέ. Είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως 18:00 καθημερινά.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γιάννη Κρανιδιώτη 11,
4534, Λεμεσός
Τηλ.25862000, Φαξ. 25634222

Email: info@parklanecyprus.com / Email: reservations@parklanecyprus.com
Facebook: https://www.facebook.com/ParklaneCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/ParklaneCyprus/
Twitter: https://twitter.com/ParklaneCyprus
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/parklane-a-luxury-collection-resort-&-spa

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close