News , Guide

Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή - Πέφτει η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται παροδικά την Κυριακή.
 
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα είναι συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων, κυρίως ελαφρών, βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά και τα βόρεια, σταδιακά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Αύριο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο και την Κυριακή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Την Κυριακή αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες, το απόγευµα και το βράδυ. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close