Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2020
Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται παροδικά να επηρεάσει την περιοχή.
Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, αλλά αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε έναν νέο προορισμό για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυο της στη Λάρνακα με νέο δρομολόγιο και τιμές από €19,99 από αυτόν τον Οκτώβριο

Lady’s Mile και Κούριο: Οι δύο υπέροχες παραλίες της Λεμεσού που αλλάζουν
Στόχος, η ενίσχυση της προσβασιμότητας, της υγιεινής, της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των λουομένων, αλλά και η σταδιακή αποκατάσταση της λαϊκότητας της δημοφιλούς παραλίας Lady’s Mile

Αγία Σοφία: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αποκατάσταση στα 1.500 χρόνια ιστορίας της
Οι εργασίες δεν εντατικοποιήθηκαν μόνο για τη σεισμική θωράκιση του μνημείο

Ο μεσογειακός «κρυμμένος θησαυρός» που αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι
Δείτε τα 20 καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε φέτος




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Gala Dinner, “A Night in Paris”
Από το συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας

Πώς ψηφίζουμε στη Eurovision 2025 – Απόψε εμφανίζεται η Κύπρος
Λεπτομέρειες για τον Α’ Ημιτελικό

Αυξημένη τουριστική κίνηση σε ευρωπαϊκές πόλεις – Ποιες ελληνικές περιλαμβάνονται
Ο «υπερτουρισμός» αναδεικνύεται ξανά σε μείζον ζήτημα

Η Lidl Κύπρου συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση των καταναλωτών με το Lidl Plus
Η εταιρεία αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών με το ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητάς της, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 1.700€

Αυλαία στο Φεστιβάλ Καννών: Λάμψη, επιστροφές και ο μεγάλος πρωταγωνιστής
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τη Τρίτη 13 μέχρι τις 24 Μαΐου