Eating News , Εστιατόρια

​​​​​​​Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει νωρίς στα COFFEEHOUSE!

Νέο εορταστικό ρόφημα και επιδόρπια

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2019

Για άλλη μια φορά η COFFEΕHOUSE μας ενθουσιάζει και με το παραπάνω με τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα, σερβίροντάς μας ολόφρεσκες και χειροποίητες επιλογές για να ζεσταίνουν και να ομορφαίνουν τις χειμωνιάτικες ημέρες μας!

Η COFFEEHOUSE, από τις 21 Νοέμβριου, με την προσθήκη του νέου της εορταστικού Χριστουγεννιάτικου μενού, προσκαλεί όλους τους λάτρεις του καφέ και τους αγαπημένους της πελάτες να χαρούν το εορταστικό πνεύμα!
 

Το Gingerbread Cinnamon Latte γιορτάζει την αγαπημένη μας παράδοση, φτιαγμένο με νότες gingerbread, καραμέλας, κανέλας και γαρνιρισμένο με φρέσκια σαντιγί που ολοκληρώνει το νόστιμο προφίλ του Χριστουγεννιάτικου ροφήματος. Μη χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Είναι περιορισμένης διάρκειας και μπορείς να το απολαύσεις σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

Επιπλέον το χειροποίητο Caramel Shortbread είναι το τέλειο ταίρι στο Χριστουγεννιάτικο ρόφημα. Φτιαγμένο από τρία ονειρικά στρώματα, αυτό το επιδόρπιο θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Το τραγανό shortbread και η κρεμώδης καραμέλα κόβουν υπέροχα την γλυκύτητα του ανώτερου στρώματος σοκολάτας, κάνοντας έτσι ένα πολύ ισορροπημένο επιδόρπιο.

Εάν όμως είστε φανατικοί του κρουασάν, η COFFEEHOUSE σας προσφέρει αποκλειστικά το Cappuccino Croissant, ένα μοναδικό κρουασάν με γέμιση καπουτσίνο! Τι καλύτερο για να συνδυάσετε τον καφέ σας;

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: @coffeehouse_tastehabitat


 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close