Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η πιο όμορφη πρωτοβουλία για τα φετινά Χριστούγεννα

#DearYianisThisChristmas...από το ‘Yianis Christodoulou Foundation’

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2019

Οι γεμάτες αγάπη, προσφορά και ζεστασιά ημέρες των Χριστουγέννων περιστρέφονται γύρω από την οικογενειακή θαλπωρή και τις όμορφες γιορτινές συναντήσεις με συγγενείς και φίλους.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation,’ αυτά τα Χριστούγεννα, ανέλαβε τον πρωτότυπο ρόλο του Άη Βασίλη, δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα, που ζούνε στο εξωτερικό και για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν να περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους τις εορταστικές αυτές ημέρες στην Κύπρο, να το πράξουν.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το φιλανθρωπικό ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ προσκαλεί μικρούς φίλους και νέους έως 18 ετών να αναζητήσουν τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ και αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται κάτω από το σχετικό post να διεκδικήσουν, γι’ αυτά τα Χριστούγεννα, να έχουν μαζί τους, τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός Κύπρου σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, καθώς το ίδρυμα θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τη μεταφορά τους στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι η ενέργεια αυτή θα αφορά έως και 2 άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου του ατόμου, που θα δηλώσει συμμετοχή, για πέντε συνολικά οικογένειες. Η καταληκτική ημερομηνία της διαδικτυακής υποβολής συμμετοχής είναι η Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.  

Το ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ και ο ιδρυτής του, κ. Γιάννης Χριστοδούλου, έχει ήδη υποστηρίξει και ενισχύσει διάφορα έργα στην Κύπρο με στόχο τη συμβολή στην ποιότητα της ζωής των παιδιών. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο όλων των έργων και των δράσεων του ιδρύματος βρίσκονται τα παιδιά και οι νέοι που έχουν άμεση ανάγκη παροχής βοήθειας και στήριξης.
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ φιλοδοξεί, μέσα από την πιο πάνω πρωτοβουλία, να προσδώσει το πραγματικό νόημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αγάπης στα φετινά Χριστούγεννα, δίνοντας ουσιαστικά χαρά σε αρκετές οικογένειες, που το έχουν ανάγκη, στην Κύπρο.

Το ίδρυμα πιστεύει ακράδαντα ότι το χαμόγελο στα χείλη των νέων ανθρώπων είναι το καλύτερο προμήνυμα για έναν καλύτερο, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο κόσμο και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο δώρο για την επερχόμενη νέα χρονιά. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον διαγωνισμό Dear Yianis This Christmas μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ ή την επίσημη ιστοσελίδα του ‘Yianis Christodoulou Foundation’ https://www.yianischristodouloufoundation.com/ όπου μπορείτε να εντοπίσετε και πληροφορίες για το έργο του ιδρύματος.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close