Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2020
H «Κιμωλία», είναι ένα cafe το οποίο βρίσκεται στην πανέμορφη Πλάκα της Αθήνας και τώρα στην περίοδο της καραντίνας, η «Κιμωλία» έγινε το πρώτο online cafe της Αθήνας.
Μετά το πρώτο online bar πλέον έχουμε και ένα online μέρος να πιούμε και τον καφέ μας.
«Από την πρώτη στιγμή που αναγκαστήκαμε να κλείσουμε για το καλό όλων μας, αναζητούσαμε τρόπους να επανέλθουμε. Η Κιμωλία φτιάχτηκε για να προσφέρει την ευκαιρία σε ανθρώπους να συναντιούνται, κι αυτή η παύση δε μας άρεσε καθόλου. Η ιδέα υπήρχε από την πρώτη μέρα, αλλά καθυστερήσαμε λίγο στην υλοποίηση. Ευτυχώς είχαμε τη βοήθεια της Eummena (σ.σ. εταιρεία πληροφορικής) που πίστεψε στην τρελή μας ιδέα και μας έδωσε την υποδομή για να κάνουμε την ιδέα μας πράξη». Με αυτά τα λόγια, η “Κιμωλία” έγινε το πρώτο virtual cafe.
Στην διαδικτυακή Κιμωλία ανάμεσα στα πράγματα που μπορείς να κάνεις, είναι να πιεις έναν «διαφορετικό» καφέ με τους αγαπημένους σου, να μιλήσεις με κόσμο που δεν γνώριζες ή/ και να μοιραστείς άρθρα και υλικό που θεωρείς ότι θα φανούν χρήσιμα σε άλλους.
Κλείσε τραπέζι στο πρώτο online cafe της Αθήνας
Ο τρόπος απλός και εντελώς δωρεάν. Στην Κιμωλία υπάρχουν 15 διαθέσιμα τραπέζια με μέγιστο αριθμό 5 ατόμων ανά τραπέζι. Κάθε λογαριασμός χρήστη, θα έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνεις την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00. Κάθε τραπέζι έχει 5 συγκεκριμένους λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Για να κάνεις την κράτησή σου πρέπει να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να φτιάξεις τον καφέ σου.
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη