Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτή θα είναι η φετινή παρουσιάστρια των Cyprus Eating Awards 2019

Γυναίκα και φέτος στο πηδάλιο της παρουσίασης της μεγάλης τελετής βράβευσης του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2019

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο... νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Η φετινή χρονιά θα έχει γεύσεις αστέρων, μιας και για μας θα μαγειρέψει ο πολυβραβευμένος Καταλανός chef Paco Pérez, ο οποίος κατέχει πέντε αστέρια Michelin. Δύο από αυτά τα έχει το εστιατόριο Miramar που βρίσκεται στη Llançà της Ισπανίας και άλλα δύο αστέρια το εστιατόριο Enoteca στο πολυτελές Hotel Arts Barcelona. Το πέμπτο αστέρι Michelin ήρθε και προσγειώθηκε στο ξενοδοχείο Das Stue στο Βερολίνο.

Από την άλλη, τα 15α βραβεία, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθούν με κάθε λαμπρότητα στο πολυτελές θέρετρο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso. 

Η φετινή παρουσιάστρια των βραβείων
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά της απονομής των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων του νησιού μας, των Cyprus Eating Awards 2019, θα γίνει ακόμη ομορφότερη αφού για πρώτη φορά στη σκηνή για να αναλάβει την παρουσίαση θα βρεθεί η Ελένη Τσολάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφήνει λοιπόν για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και κατεβαίνει στο νησί μας για να γευτεί και να μυηθεί στα μυστικά της γεύσης!

"Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που θα συμμετέχω σ' αυτόν τον θεσμό, που τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη να έρθω στον πανέμορφο τόπο σας και να ζήσω από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, να γνωρίσω την κυπριακή κουζίνα και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε αυτήν".

Έξάλλου, η Ελένη είναι μία γυναίκα με τρομερό κέφι και θετική ενέργεια, ως γνήσια Θεσσαλονικιά, γεγονός που μπορεί να αντιληφθεί κανείς βλέποντάς την στην τηλεόραση. Από αυτό και μόνο, αντιλαμβάνεσαι πόσο όμορφα θα περάσουμε μαζί της την εν λόγω βραδιά!

Η παρουσιάστρια των φετινών Cyprus Eating Awards, συμμετέχει, την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, κάνοντας φέτος αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, καθώς, επί σειράν ετών, βρισκόταν στο δυναμικό του Alpha, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”, ενώ το 2017 τής δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι “Slam”.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close