Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2020
Μια νέα διαδικτυακή πρόκληση, με τίτλο #therightchallenge, που θα διαρκέσει για τις επόμενες 14 ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανακοίνωσε η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο με την αγαπημένη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι, παιδιών και ενηλίκων, η οποία θα συνοδεύεται από το hashtag #therightchallenge.
Με αυτό τον τρόπο θα μαζευτούν ιδέες για δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι, προστίθεται.
Στόχος της δραστηριότητας αυτής είναι η ανάρτηση αγαπημένων δραστηριοτήτων στο σπίτι από τουλάχιστο 365 άτομα, όσοι και οι μήνες από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Νοέμβριος 1989) μέχρι και τις 13 Απριλίου 2020, οπότε και αναμένεται να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα.
«Ελπίζουμε με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, και όταν θα νιώθουμε πλέον πιο αισιόδοξοι και ότι τα μέτρα που προωθήσαμε προστάτευσαν το δικαίωμα στη ζωή και στην υγεία, και εφόσον καταφέρουμε να δημοσιευτούν τουλάχιστο 365 φωτογραφίες ή βίντεο, θα δοθεί στη δημοσιότητα τραγούδι-ραπ για τα δικαιώματα με τη συμμετοχή της Επιτρόπου, παιδιών και γνωστών προσωπικοτήτων. Μείνετε λοιπόν σπίτι και ξεκινήστε να ανεβάζετε φωτογραφία ή βίντεο με την αγαπημένη σας δραστηριότητα μέσα στο σπίτι με το #therightchallenge για να γιορτάσουμε όλοι μαζί στις 13 Απριλίου τα δικαιώματα στη ζωή και στην υγεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σχετικά

Την Κυριακή στον Καλοπαναγιώτη θα στηθεί μία γιορτή, αλλιώτικη
Κοινοτική Τράπεζα Σπόρων: Μια αλλιώτικη… τράπεζα από τους αγρότες για τους αγρότες

“Γιορτής της Γειτονιάς”: Μια όμορφη γιορτή με χορό από μία όμορφη γειτονιά
Με εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό, για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

To ίδρυμα ENAVSMA διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά - Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Guest εμφάνιση ο Antonis Dominos

Η Πάφος γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην Πάφο το Σάββατο 10 Μαΐου 2025

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Με πολλή μουσική, θέατρο και εκδηλώσεις

8+1 ενδιαφέρουσες παραγωγές τον Μάιο στη σκηνή του Ριάλτο
Θεατρικές παραστάσεις από Ελλάδα και Κύπρο, μουσική, προβολές και ο υπέροχος Θανάσης Αλευράς

Η Πάφος (την Κυριακή) θα γεμίσει αθλητές
Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή ο Αγώνας Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο την Κυριακή 4 Μαΐου 2025


Όλα όσα θα γίνουν την Πρωτομαγιά στην Κύπρο
10 υπέροχες προτάσεις για να κάνεις την αργία σου

«Στιγμές»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την ποίηση του Κώστα Μόντη
Έξι χορευτές ερμηνεύουν επί σκηνής με ζωντανή μουσική από τέσσερις μουσικούς

Πεζοπορία στον Αγρό με αφορμή το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Δες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα