Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα συναρπαστικό πάρκο, στο χωριό, για παιχνίδι, φαγητό και κατασκήνωση!

Ένας εξαιρετικός χώρος μέσα στο πευκοδάσος,που προσφέρεται για δραστηριότητες μέσα στη φύση, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2019

Το Adventure Mountain Park βρίσκεται στην Κυπερούντα, στους πρόποδες του Τροόδους, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Λειτουργεί ως Πάρκο Δραστηριοτήτων από το 2009, σε μία κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, προσφέροντας ποικιλία δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία και κάθε επίπεδο ικανοτήτων, πάντα με την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών.

Ταυτόχρονα είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την Α.Ν.Α.Δ. για παροχή δραστηριοτήτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρείες και οργανισμούς με στόχο την ενδυνάμωση σχέσεων και απόδοσης προσωπικού (corporate team building activities). Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες οργανώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε οργανισμό, αναλόγως των αναγκών και των προδιαγραφών της ομάδας.

Δραστηριότητες και κατασκήνωση!
Το πάρκο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες -μικρούς και μεγάλους- να ασκηθούν διασκεδάζοντας! Εδώ λοιπόν θα επιδοθείς σε δραστηριότητες όπως laser tag, orienteering, αναρρίχηση βράχου, τοξοβολία, paintball γηπέδου ή δάσους, paintball shooting race, tryolean traverse, ακόμα και να κάνεις πεζοπορία στα βουνά της περιοχής. 

Επίσης, το πάρκο προσφέρει και την επιλογή για κατασκήνωση, σε οργανωμένο χώρο. Ο κατασκηνωτικός χώρος του Πάρκου διαθέτει όλες τις παροχές όπως ζεστό-κρύο νερό, ντους, ηλεκτρικό ρεύμα στην εξωτερική τραπεζαρία και χώρο ψησταριάς.

Μάλιστα κάθε καλοκαίρι υποδέχεται πολλά summer schools καθώς και οργανωμένα σύνολα, και επιλέγεται ακόμα για bachelor parties και σχέδια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Και εστιατόριο στο Adventure Mountain Park
Και αφού χορτάσεις παιχνίδι και σου ανοίξει  η όρεξη για φαγητό, μπορείς να κατευθυνθείς στο εστιατόριο του πάρκου, που σερβίρει κυπριακή κουζίνα, φτιαγμένη με υλικά της περιοχής!  Ακολούθως, μπορείς να μεταφερθείς στην υπαίθρια καφετέρια για καφέ ή τσάι του βουνού ή να κάνεις μία βόλτα μέχρι το βοτανικό κήπο.

Για τους πολύ μικρούς επισκέπτες, τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πάρκο διαθέτει και την επιλογή για παιχνίδι στον παιχνιδότοπο, που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου, όπως και ανοιχτό χώρο διεξαγωγής παιδικών πάρτυ και άλλων εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. 

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
Τηλέφωνο: 99674126
info@adventuremountainpark.com
www.adventuremountainpark.com 
Facebook: Adventure Park Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close