Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2020
Το Scribd, η τεράστια ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων, βιβλίων, περιοδικών, ηχητικών βιβλίων και πολλών άλλων, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για τις επόμενες 30 ημέρες σε όλους, ξεκλειδώνοντας ολόκληρη τη συλλογή του.
Χωρίς την εισαγωγή αριθμού χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας προσφέρει ενημέρωση και παρηγοριά σε όλους τους ανθρώπους που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ο Trip Adler, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Scribd, έγραψε σε σχετική δήλωση: «Στο Scribd πιστεύουμε ότι η ανάγνωση είναι το πιο δυνατό εργαλείο που υπάρχει για σύνδεση και ανταλλαγή της ανθρώπινης εμπειρίας. Σήμερα, δεδομένου του ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μένουν μέσα στα σπίτια τους ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, η πρόσβαση σε βιβλία και πληροφορίες είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η ανάγνωση μπορεί να προσφέρει απίστευτη παρηγοριά: μειώνει το άγχος και μας κάνει να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι.
"Έτσι, για τον επόμενο μήνα, θα θέσουμε τη βιβλιοθήκη του Scribd - η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια ebooks, audiobooks, άρθρα περιοδικών και άλλα - διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, δωρεάν, για 30 ημέρες μέσω αυτού του link. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή δέσμευση. Ο στόχος μας είναι απλά να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους βιβλία, συγγραφείς και ποιοτικό περιεχόμενο, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό που θα είναι το νέο φυσιολογικό για τις επόμενες εβδομάδες".
Πηγή: lifo.gr
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη