Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2020
Χαµηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές κατά διαστήµατα και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα τα φαινόµενα θα καταστούν σταδιακά µεµονωµένα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, στα προσήνεµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα ανατολικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ, αλλά στα υπήνεµα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και σταδιακά, στα προσήνεµα, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Aπόψε, αρχικά, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και λίγα χιόνια, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, στα προσήνεµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα ανατολικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ, αλλά στα υπήνεµα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Πέµπτη και την Παρασκευή, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες.
Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται παροδικά χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, για να παραµείνει κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη