Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2020
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο το Σάββατο και περαιτέρω µικρή άνοδο µέχρι τη Δευτέρα για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος και η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα.
Τη Δευτέρα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη συννεφιά, που το βράδυ πιθανόν να δώσει µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα δυτικά.
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.
Σχετικά
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού
Εδώ θα στηθεί η Παραμυθούπολη της Λεμεσού
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα λειτουργήσει το Limassol Christmas Land
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού