Μουσική , Συναυλίες & Events

8 συναυλίες που μας φτιάχνουν αυτή την εβδομάδα

Τα καλύτερα live και οι συναυλίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Λευκωσία. Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Θρυλική αναμένεται να είναι και αυτή στο .χώρο της Παραμυθούπολης με τον Βασίλη να μας τραγουδάει, πέρα από μια επιλογή από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια- σταθμούς, και κομμάτια και από το νέο του δίσκο «Μπλέξαμε».
>> Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, Παραμυθούπολη Λευκωσίας, 20.30. Τιμές εισιτηρίων: Presale: €17 & είσοδος: €22. Πληροφορίες: 99810011.

11 χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα
Μεγάλη εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Μάριο Τόκα, 11 χρόνια από τον θάνατο του, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας». Την φετινή εκδήλωση, που έχει γίνει ήδη θεσμός, συνδιοργανώνουν τα αδέλφια του Μάριου μαζί με τρείς στιχουργούς, οι οποίοι υπογράφουν στιχουργικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τόκα. Τραγούδια που σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία, όπως η Αννούλα του χιονιά, το Εξαρτάται, οι Θάλασσες, το Σημάδι, το Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα, η Εθνική μας Μοναξιά και δεκάδες άλλα, φέρουν την υπογραφή των πιο πάνω στιχουργών. Την εκδήλωση θα τιμήσει με τη παρουσία του και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης. Στο καλλιτεχνικό μέρος θα συμμετάσχουν η Κατερίνα Κούκα, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου. Μαζί τους η Αγνή Καλουμένου και η Κατερίνα Ζήνωνος.
>> Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.



Μάριος Φραγκούλης
Ένα αφιέρωμα σε όλους τους μεγάλους Έλληνες Δημιουργούς με τον γνωστό Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη. Συμμετέχει η Μυρτώ Βασιλείου. Μουσική Διεύθυνση/Ενορχηστρώσεις: Βάσος Αργυρίδης
>> Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία.  Πώληση Εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACSCourier(77777040).



Μιρέλα Πάχου & The Burger Project
Το Κανάλι 6 γιορτάζει και φέτος στην Πλατεία Ηρώων τα 28α γενέθλιά του και διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, της ΚΕΟ και σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο. Έναρξη των εκδηλώσεων κάνει η Μιρέλα Πάχου μαζί με την μπάντα της σε ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι και ακολουθούν οι γνωστοί μουσικοί διασκεδαστές, Burger Project, που έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό με δικές τους διασκευές. Διάρκεια: 195'.
>> Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 20.30. Είσοδος ελεύθερη.



Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα έρχεται να µας συνεπάρει για ακόμη μια φορά φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
>> Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων Λεωφόρος Χατζηιωσήφ, Στρόβολος, Λευκωσία, 21.00. 

Γιώργος Θεοφάνους & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 
Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνει την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, το Φιλανθρωπικό Δείπνο "Dinner For Life", υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Παρουσιάζει ο Χρύσανθος Τσουρούλης. Εισιτήρια διαθέσιμα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προς €50. Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το όραμα του….«για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα». 
Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό ΟΚ, Madame Figaro και Ilovestyle.com
>> Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, 20.00. Πληροφορίες και κρατήσεις, στο 22210858, 95119565 ή  στο email: info@karaiskakio.org.cy

Εντυπώσεις Ζωής - Βραδιά Λόγιου Τραγουδιού
Το LMS, σε συνεργασία με το Γαλλικό Πολιτιστικό Κέντρο, σας προσκαλεί σε μια βραδιά λόγιου τραγουδιού με τους καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες Θεοδώρα Ράφτη (σοπράνο) και Νικόλα Κωσταντίνου (πιάνο). Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι νεαροί πιανίστες: Σάρα Κακούρη & Αλεξάντερ Χατσατριάν.
>> Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 19.30. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com. 



Σταύρος Κωνσταντίνου
Η μουσική σκηνή RED σηματοδοτεί μια νέα μουσική εποχή στην πρωτεύουσα, καλωσορίζοντας σας σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες νύχτες σας. Το Σάββατο 21/9 παρουσιάζει τον Σταυρό Κωνσταντίνου σε ένα ανατρεπτικό LIVE CLUBBING και σας υποδέχεται στο ολοκαίνουριο RED όπου η μουσική και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο! Νέα διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 4, Έγκωμη. Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99059257. 

5 χρόνια λειτουργίας Τεχνόπολις 20 - Jazzologia Cyprus Big Band
Το Τεχνόπολις 20 μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια λειτουργίας του με το Jazzologia Cyprus Big Band, στον κήπο του, την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8μμ. Απολαύστε το ρεπερτόριο του Jazzologia Cyprus Big Band που αποτελείται από ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων της Μουσικής Big Band αλλά επίσης, και από πιο σύγχρονα έργα γραμμένα για τέτοιου τύπου ορχήστρες. Επίσης το Jazzologia Cyprus Big Band παρουσιάζει για πρώτη φορά κυπριακά παραδοσιακά κομμάτια ενoρχηστρωμένα από τον Κύπριο συνθέτη/ενορχηστρωτή Άρη Αντωνιάδη.
>> Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close