Eating News , Εστιατόρια

Μάθε τι καινούργιο φέρνουν τα McDonald's στην Κύπρο

Έρχεται το πρώτο ΜcDelivery Νight Inστην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 19 Σεπτεμβρίου, τα ΜcDonald’s™  φέρνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο τον παγκόσμιο θεσμό του  “ΜcDelivery Νight In”, προτρέποντάς μας να περάσουμε μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι. 

Οι περισσότερες παραγγελίες McDelivery ανά το παγκόσμιο, πραγματοποιούνται κατά τις βραδινές ώρες. Αναγνωρίζοντας αυτή την τάση, τα εστιατόρια McDonald’s δημιούργησαν το θεσμό “McDelivery Night In” ενθαρρύνοντας το κοινό, να περάσει μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, μόνοι ή με παρέα απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους γεύματα από τα McDonald’s.

Το 2017 και το 2018, εστιατόρια από διάφορες χώρες συμμετείχαν στην Παγκόσμια Μέρα McDelivery. Φέτος, ο θεσμός διανύει την τρίτη του χρονιά, μεγαλώνει και έρχεται και στην Κύπρο. 

Η αλήθεια είναι ότι κάθε βραδιά έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε McDelivery Night In! Στις 19 Σεπτεμβρίου όμως, κάθε παραγγελία θα συνοδεύεται με ένα φανταστικό δώρο. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ από μια exclusive συλλογή, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση. Μερικά από αυτά είναι:  φανέλες, παντόφλες, κάλτσες και τράπουλες, σχεδιασμένα για χαλαρές βραδιές στο σπίτι.

Είναι πολύ απλό να αποκτήσει κανείς το δώρο του. Θα πρέπει απλά να κάνει παραγγελία μέσω του www.mcdelivery.com.cy ή μέσω του app McDelivery Cyprus,  από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. 

Μοιραστείτε το δικό σας McDelivery Night In και γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας μέσω του hashtag #McDelivery.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close