Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2020
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Παφίτικο Καρναβάλι», που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020.
Tο «Παφίτικο Καρναβάλι», που αρχίζει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη, του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων.
Οι εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:
Είσοδος Βασιλιά και Βασίλισσας Καρναβαλιού- (6.00μ.μ.) με Συναυλία από τον Tony Σφήνο - Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου –(7.00μ.μ.)
Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις
6.00μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας », με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Dance With Me Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy. Βασιλιάς ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.
Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos και της δεκαμελούς Ορχήστρας του. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ζιβανία, από την εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana ΛΟΕΛ.
Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.
Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, στην Αποκριάτικη Παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους άμεσα.
Η Πολιτιστική Υπηρεσία, δέχεται Αιτήσεις Συμμετοχής για την Αποκριάτικη Παρέλαση, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultural.service@pafos.org.cy .
Παράκληση, όπως τα οργανωμένα σύνολα και φορείς, υποβάλουν τις αιτήσεις τους, πριν τα μέσα Φεβρουαρίου , για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης.


Σχετικά
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας