Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020
H νέα πολιτική αφορά σχεδόν το σύνολο των πτήσεων της εταιρείας με εξαίρεση κάποιους μακρινούς προορισμούς.
Μία ακόμη αεροπορική εταιρεία προχωρά στην αλλαγή πολιτικής της παροχής γευμάτων στις πτήσεις της. Ο λόγος για την Ellinair η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της από τις 01/02/2020, σε όλες τις πτήσεις της με διάρκεια πτήσης μέχρι 5 ώρες, η παροχή φαγητού και κρασιού θα ακυρωθεί.
Ποιες πτήσεις αφορά
Ουσιαστικά η νέα πολιτική αφορά σχεδόν το σύνολο των πτήσεων της εταιρείας με εξαίρεση κάποιους μακρινούς προορισμούς στην Ρωσία στην αγορά της οποίας είναι επικεντρωμένη η Ellinair και ο όμιλος Μουζενίδη.
Σύμφωνα με την Ellinair o κατάλογος των δωρεάν παροχών θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει νερό, τσάι και καφέ ενώ σύντομα θα παρασχεθεί υπηρεσία που θα επιτρέπει την παραγγελία φαγητού στο αεροσκάφος με μια επιπλέον χρέωση. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς σνακ και σάντουιτς.
Την ίδια πολιτική έχουν εφαρμόσει και αρκετές άλλες αεροπορικές εταιρείες τόσο για να συμπιέσουν τα κόστη τους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές απέναντι στις low cost αλλά και για λόγους καλύτερης διαχείρησης και οικονομίας. Λιγότερα γεύματα σε μία πτήση σημαίνουν λιγότερο φαγητό που θα καταλήξει στα σκουπίδια αν ο επιβάτης το πάρει και δεν το καταναλώσει αλλά και λιγότερο βάρος άρα και λιγότερη κατανάλωση καυσίμων.
Πηγή: news247.gr
Σχετικά

Ανηφορίζει και πάλι ο υδράργυρος: Ετοιμαστείτε για 40άρια την ερχόμενη εβδομάδα
Ο καιρός μέχρι τέλος Αυγούστου

Ανηφορίζει ξανά ο υδράργυρος - Στους 37 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε πτήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου και ξενοδοχεία
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η Ρώμη ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο
Το νέο ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο της Ρώμης προσφέρει μασάζ, ιδιωτικούς κήπους και αρωματοθεραπεία

Υποχωρεί σταδιακά ο παρατεταμένος καύσωνας – «Ανάσα» δροσιάς από σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

10+1 "μεγάλες" εικόνες από τον (φετινό) Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο
Η φωτογράφος Έβελυν Φωσκόλου φωτογραφίζει προσκυνητές και επισκέπτες του νησιού στην κορύφωση του καλοκαιριού



Εναλλακτική διαδρομή για όσους θα εξορμήσουν στα βουνά
Οδηγίες από την Αστυνομία για χρήση εναλλακτικού δρομολογίου για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν θα ψήσεις σούβλα στο βουνό
Εξόρμηση για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου και κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών


Saulieu: Το κρυφό διαμάντι της Βουργουνδίας
Μια μικρή πόλη όπου η φύση, η τέχνη και η γαλλική γαστρονομία συναντιούνται