Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2020
Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Πέμπτη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4, αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, όπου πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές ή χιονόνερο στα ορεινά αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Για τον Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 82 εκατοστά.
Σχετικά
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς