Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Cyprus Eating Awards 2019: οι κατηγορίες, οι υποψήφιοι και όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Cyprus Eating Awards 2019 που παρουσιάζει η Nespresso!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2019

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, που διοργανώνει το Check In Cyprus, γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso. 

Τι πρέπει να ξέρεις εσύ για τα φετινά βραβεία; 

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 15 χρόνων καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

κατηγορίες είναι 12 και είναι οι ακόλουθες:
Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο 2018 μέχρι τον Μάιο 2019), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου Μεσογειακή Κουζίνα (στα εστιατόρια ξενοδοχείου υπολογίζονται αυτά που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price (εστιατόρια που σερβίρουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτή τιμή), Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς και Best Gastropub by KEO Beer.

Επίσης, φέτος εγκαινιάζεται ένα νέο, ξεχωριστό βραβείο: το Check In Special Award. Η ομάδα του περιοδικού Check In Cyprus κάθε χρόνο θα επιβραβεύει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία (π.χ. εξειδικευμένη κουζίνα, concept εστίασης, αποκλειστική εμπειρία παραδοσιακών ή διεθνών γεύσεων). Για φέτος η κατηγορία που έχει επιλεγεί για το Check In Special Award είναι το Best Brunch 2019.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In ως Το αγαπημένο των αναγνωστών και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση.

Το κάθε εστιατόριο για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 85 και επιλέχθηκαν από πολυμελή, ειδική επιτροπή, που συγκέντρωσε το Check In Cyprus, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης. 

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν στον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, το Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα και το Καλύτερο Service και το καλύτερο Service Ξενοδοχείου.

Στο τεύχος του Check In Cyprus, που κυκλοφορεί, καλούνται οι αναγνώστες να συμμετέχουν στην ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου, ψηφίζοντας τα αγαπημένα τους εστιατόρια.
Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι τις 10/09/2019:
1.    Μέσω τηλεφώνου
2.    Μέσω SMS
3.    Mέσω ειδικού ψηφοδελτίου, που υπάρχει στο Check In Cyprus στα τεύχη Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου
4.    Μέσω διαδικτύου στο www.checkincyprus.com 

Πλούσια δώρα
Ψηφίζοντας, οι αναγνώστες συμμετέχουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως ταξίδι στο Βελιγράδι για 5 μέρες, μια προσφορά της Air Serbia και της Let’s Go Tours by Amathus, αξίας €1.800, 2 διαμονές για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για 2 βράδια στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, αξίας €900 η κάθε μια, 2 διαμονές για 3 βράδια σε πολυτελείς επαύλεις με πισίνα στον Πρωταρά από τη Villas2let, αξίας €600 η κάθε μία, και 3 μηχανές καφέ Nespresso Citiz & Milk, αξίας €249 η κάθε μία. 

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του Check In Cyprus θα ανακοινωθούν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, τα οποία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Parklane, Α Luxury Collection Resort & Spa.

Παρουσιάζει: Nespresso.
Με τη Στήριξη της Τράπεζας Κύπρου. 
Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, San Pellegrino, Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, ΙΚΕΑ, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Intercollege.
Powered by MINI
Tα βραβεία θα φιλοξενήσει το Parklane, Α Luxury Collection Resort & Spa.
Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close