Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019
Η Ριάνα εκτός από το να καταρρίπτει τα μουσικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο- το άλμπουμ της ANTI κατάφερε να μείνει επί 200 συνεχόμενες βδομάδες στο Billboard- τα τελευταία χρόνια κατάφερε να εισβάλει και στο χώρο της μόδας με το νεοσύστατο brand της Fenty.
Τώρα στην επαγγελματική της καριέρα έρχεται να προστεθεί και ένα ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Amazon έχει καταβάλει 25 εκατομμύρια δολάρια για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ “για τη ζωή της χωρίς φίλτρα” σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ.
Σε δηλώσεις του στο THR το 2017, ο Μπεργκ επιβεβαίωσε ότι το ντοκιμαντέρ για τη Ριάνα ήταν σχεδόν έτοιμο και ότι είχε γυρίσει «περίπου χίλιες ώρες βίντεο». Φέτος τον Αύγουστο περιέγραψε το έργο ως «ένα αρκετά λεπτομερές προφίλ που δείχνει γιατί η Ριάνα είναι ταλέντο».
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τίτλο θα προβάλει την προσωπικότητα, το χιούμορ της, την επαγγελματική ηθική της και τις σχέσεις της με τους φίλους της και τους συντρόφους της.
Σχετικά
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου
Η Μέριλ Στριπ είναι... ο Άσλαν στη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ
Έχει ειπωθεί τόσες φορές ότι η Μέριλ Στριπ μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα γίνεται και ο Άσλαν. Ναι, το λιοντάρι της Νάρνια.
Ο Spider-Man εκθρονίζει το «Star Wars» από την κορυφή του αμερικάνικου box office
Το «Spider-Man: Καινούργια Μέρα» έσπασε το ρεκόρ δεκαετίας.
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
Starlit Screens: Αυτές είναι οι must-see open-air κινηματογραφικές βραδιές της εβδομάδας (στην πόλη και στο χωριό)!
Από τις οθόνες δίπλα στο κύμα μέχρι τις δροσερές αυλές των ορεινών μας χωριών, σημείωσε τις μέρες και προγραμμάτισε τη δική σου έξοδο
3 βραδιές, 10 χώρες, 15 ταινίες και αμέτρητοι τρόποι να μιλήσουμε για όσα μας ενώνουν
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Λευκωσία από τις 22–24 Σεπτεμβρίου 2026
Βραβεία Emmy 2026: Όλοι οι νικητές και οι υποψήφιοι
Τα Βραβεία Emmy αναγνωρίζουν τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της προηγούμενης χρονιάς