Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019
H θεαματική πολεμική ταινία 'Midway' (1976) του Jack Smight, με τους Charlton Heston και Henry Fonda στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, γίνεται remake από τον Γερμανό σκηνοθέτη Ronald Emmerich ('Independence Day'), ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα all-star cast.
Η υπόθεση εστιάζει στη ναυμαχία του Midway, μια σύγκρουση ανάμεσα στον Αμερικανικό στόλο και το Αυτοκρατορικό Ναυτικό της Ιαπωνίας, ενα γεγονός που καθόρισε τις εξελίξεις στον Ειρηνικό, κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο ελαβε χώρα κάπου 6 μήνες μετά την καταστροφή στο Περλ Χάρμπορ, στις 4 ως 7 Ιουνίου 1942. Το φίλμ, που είναι βασισμένο στα αληθινά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των ηγετών και των στρατιωτών που χρησιμοποιήσαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και την γενναιότητα τους για να υπερνικήσουν τις πιθανότητες.
Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων διάσημων ηθοποιών οι Luke Evans, Woody Harrelson, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Patrick Wilson, Nick Jonas και Mandy Moore.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
02 Ιανουαρίου - 08 Ιανουαρίου 2020
Σχετικά
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.
3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παραλίμνι
Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ομάδας SYNOΨIS του Π.Σ. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ έρχεται και φέτος τον Μάρτιο 2026 με ξεχωριστές βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμo
Χρυσές Σφαίρες 2026: Όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Σάρωσαν το «Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και «Adolescence»
Τιμητική βράβευση των Έλεν Μίρεν και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τις Χρυσές Σφαίρες
Σε μια συγκινητική τελετή όπου έδωσε το «παρών» η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δύο ηθοποιοί σύμβολα της εποχής τους, σε σινεμά και τηλεόραση, έλαβαν την αρμόζουσα διάκριση.
Actor Awards: Ρεκόρ για την ταινία «Μια Μάχη μετά την Άλλη» με 7 υποψηφιότητες
Πέντε υποψηφιότητες στη σειρά «The Studio». Η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών SAG-AFTRA θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Oι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη στους κινηματογράφους
Το «Avatar: Fire and Ash» ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε 18 ημέρες
Η νέα ταινία του franchise έσπασε το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office